Skanutėliai pyragai be orkaitės - 19 išbandytų receptų

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2016-10-11
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Skanutėliai pyragai be orkaitės - 19 išbandytų receptų

Tinginys - ko gero, visiems geriausiai žinomas pyragas, kurio nereikia kepti. Visgi ši patiekalų kategorija tikrai neapsiriboja vien juo. Kur dar ledų, želė, vaflių tortukai, įvairūs supilami desertai - nekeptų saldėsių pasirinkimas tikrai labai platus. Be to, jie itin mėgiami visų, prijaučiančių saldumynams bei jų gaminimui, kadangi susideda ir paprastų ingredientų, pagaminami labai paprastai bei tinka ir tiems, kas namuose neturi orkaitės, todėl kad ir kaip norėtų, įprastų tortų bei pyragų išsikepti negalėtų.

Taigi, šį kartą išbandėme kelis LaMaistas.lt portale bei pas mūsų projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt nares atrastus nekeptų pyragų receptus, kuriais skubame pasidalinti ir su Jumis.

 

Greitas nekeptas varškės pyragas su žele gabaliukais ir baltu šokoladu

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Ar esate ragavę desertinio varškės sūrio? Šis pyragas panašus, tik daug daug kartų skanesnis! Kreminės varškės ir šokolado duetas susilieja su žele gabaliukų gaivumu ir tiesiog užburia. Rekomenduojame paragauti!

Visas receptas čia.

 

Karamelinis krekerių pyragas

 

Nuotraukos šaltinis "Jurgitos receptai"

 

Labai paprasto paruošimo, bet puikaus skonio pyragas smaližiams! Puošti galite šokoladu, kokosų drožlėmis, o gardinti mėgstamiausiais džiovintais vaisiais ar uogomis, apelsinų žievele ar šokolado gabaliukais.

Receptas čia.

 

Greitas ir pigus kokosinis vaflių gardėsis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Tik trys ingredientai, kelios minutės darbo ir daug malonumo! Tiesa, prireiks trupučio kantrybės prieš skanaujant - pyragą bent valandai, o geriau kelioms palikti šaldytuve, kad vafliai persigertų saldaus kremo. Paragavę pasijusitę it papuolę į kokosinę svajonę.

Visas receptas čia.

 

Labai skanus nekeptas varškės ir sausainių pyragas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Šį puikų pyragą taip pamėgome, kad ruošiame dar ir dar! Būtinai paragaukite ir jūs. Puikus dar ir tuo, kad reikia nedaug ir visai neįmantrių ingredientų, o kiekvieną kartą galite rinktis vis kitokius sausainius ir išgauti naujus skonius.

Recepto ieškokite čia.

 

Nuostabus uogų desertas su maskarponės sūriu

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai labai skanus desertas, kurį paprasta pagaminti! Ruoškite jį su avietėmis, braškėmis, vyšniomis ar net konservuotais persikais. Paprasčiausiais paruošimte būdas - dubenyje, tačiau, jei norite šventiškesnio varianto - galite ruošti ir torto, nusegamais kraštais formoje, taip bus paprasčiau vaišinti svečius. Skanaus!

Receptas čia.

 

Nekeptas karamelinis maskarponės sūrio pyragas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Žiemiškas ir sotus pyragas. Pagaminsite greitai, o suvalgysite dar greičiau - jis labai skanus! Puošti galite karamelizuotais riešutais ar namine granola, kakava ar tiesiog cukraus pudra - visaip jis bus labai gardus. Ypač tinka prie puodelio kavos.

Visas receptas čia.

 

Lengvas vaflių pyragas su plikytu kremu

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai skanus vaflių pyragas, kurį paprasta paruošti ir maloniai nustebinsite svečius ar artimuosius! Pasakiškas plikytas kremas praturtina ir suminkština vaflius, o džiovinti vaisiai priduoda subtilaus saldumo ir kvapo - juos galite naudoti mėgstmiausius!

Receptą rasite čia.

 

Greitas karamelinis lazdelių vyniotinis

 

Nuotraukos šaltinis "Saldymetis"

 

TIk trys ingredientai ir visai truputis Jūsų laiko ir dar šiek tiek kantrybės, kol sustings! Duonos lazdelės su trupučių druskos pabrėžia saldžios karamelės skonį - tobulas derinys... Puikus tinklaraščio "Saldymetis" autorės desertas!

Receptą rasite čia.

 

Naminis tinginys

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Tikras klasikinis tinginys. Mums šis receptas (jį rasite čia) pats pačiausias. Skaniausias pavyksta su senaisiais klasikiniais sausainiais "Pasveikinimas" arba "Gaidelis". Tinginio tamsumas priklausys nuo kakavos gerumo. Kuo daugiau kakavoje bus kakavos sviesto, tuo šokoladiškesnio skonio bus tinginys. Jeigu naudosite mažesnio riebumo kakavą, galite jos įdėti ir daugiau - tiesiog ragaukite kremą ir žiūrėkite, ar patinka skonis bei spalva.

 

Nekeptas meduolių tortas su bananais

 

Nuotr. šalt. Jurgittos receptai

 

Neįtikėtinai lengvai pagaminimas puikaus skonio tortas. Kai gaminome pagal šį receptą, meduolius pasirinkome kakavinius ir šokolado prieskonis labai derėjo su bananais. Grietinę naudojome 40%, tad želatinos nedėjome, nes kremas ir taip buvo pakankamai standus. Visur kitur laikėmės Jurgitos recepto. Tik būtinai leiskite tortui pastovėti bent per naktį - tada kremas susigers į meduolius ir skonis bus tobulai vientisas. O jeigu turite laiko, galite šį tortą drąsiai gaminti ir prieš parą ar dvi - jis tik dar paskanės. Būtinai būtinai rekomenduojame išbandyti!

 

Sūrio pyragas stiklainiuke

 

Nuotr. šalt. Inga's sweeterie

 

Tobulai nesudėtiga, tobulai skanu ir tobulai efektinga. Šis receptas mums taip patiko, jog gaminome jau dukart. Pirmą kartą tiksliai laikėmės Ingos recepto ir gaminome su kreminiu Philadelphia sūreliu bei vyšniomis ir patiekėme stiklinaitėse. Kitą kartą gaminome torto formoje ir truputį paimprovizavome vietoje kreminio sūrelio naudodami tiesiog 9 % riebumo varškę (prieš tai ją sutrynėme kombainu, jog būtų kreminės konsistencijos). Į kremą papildomai įlašinome šiek tiek vanilės esencijos (tiko labai), o torto viršų puošėme šviežiomis braškėmis. Irgi atrodė tobulai, o skonis nenusileido išvaizdai. Rekomenduojame išbandyti, ypač kad improvizuoti galima su įvairiausiomis uogomis - mėlynėmis, avietėmis, braškėmis ar net vaisiais (pavyzdžiui, nektarinai čia tiktų net labai).

 

Tiramisu

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Tikra nekeptų tortų ir pyragų klasika, puikiai žinoma visame pasaulyje - tiramisu. Išgirdus šį pavadinimą tikrai nėra reikalo išsigąsti, kadangi gamininant jį pagal receptą, kurį rasite čia, neturėtų kilti jokių sunkumų. Viskas paprasta, subtiliai skanu, o rezultatas - įspūdingai gardus ir efektingai atrodantis nekeptas skanėstas.

 

Varškės tinginys

 

Nuotr. šalt. Sigita Cooks

 

Keturi paprasti ingredientai, penkios minutės darbo - tik tiek tereikia, kad galėtumėte pasimėgauti ir kitus palepinti nuostabiu tinginiu, kuris net labiau primena varškės pyragą. Paspaudę čia, rasite ne tik šį puikų Sigitos siūlomą receptą, bet ir vertingus patarimus, kokius produktus geriausia rinktis, norint, jog tinginio skonis taptų dar nuostabesnis.

 

Nekeptas plikytų sausainių pyragas

 

Nuotr. šalt. Mamukynas

 

Mamos Renatos bloge "Mamukynas" pateikiamas pyrago receptas, kurį rasite čia, ypatingas tuo, jog suteikia galimybę neįtikėtinai sėkmingai suderinti tokius dalykus, kaip plikytų sausainių lengvumas, malonus karamelinio kondensuoto pieno saldumas, natūralaus jogurto tyrumas bei konservuotų persikų gaivumas. Be to, jame paliekama didelė laisvė fantazijai - vietoje karamelinio kondensuoto pieno galite naudoti tiesiog saldintą, vietoje persikų - kitus konservuotus vaisius ar uogas. Eksperimentuokite drąsiai!

 

Tinginys (be kondensuoto pieno)

 

Nuotr. šalt. Skanios dienos

 

Taip taip, perskaitėte teisingai - šis tinginys yra be kondensuoto pieno. Maža to, jo pateikimas taip pat laužo visus stereotipus, kurie tik šauna į galvą pagalvojus apie tokį desertą kaip tinginys - supjaustytas elegantiškais rombiukais ir apibarstytas kakava. Tiesiog gražuolis skanėstas, už kurio idėją iš visos širdies dėkojame Martai iš blogo "Skanios dienos". Visą gaminimo eigą sužinosite čia.

 

Nekeptas sūrio tortas

 

Nuotr. šalt. Sigita Cooks

 

Gaivus, ne per saldus, lengvas ir beprotiškai nesunkiai pagaminamas - visa tai apie šį nuostabų sūrio tortą, kuris idealiai tinka ir šventei, ir gražiam savaitgaliui. Atrodo taip prašmatniai, jog dažnas nepatikės, jog tai nebuvo virtuvės šefo sukurtas šedevras. Skanėsto receptą rasite užsukę pas SkoniuBlogas.LaMaistas.lt narę Sigitą arba tiesiog paspaudę čia.

 

Kokosinis ledų tortas

 

Nuotr. šalt. Laisvalaikis virtuvėje

 

Dar vienas malonus atradimas, kuris mus nudžiugino apsilankius "Laisvalaikis virtuvėje" bloge (receptą rasite čia). Šokoladiniai sausainiai, naminiai ledai ir kokosų drožlės - viskas paprasta, bet nepaprastai skanu.

 

Nekeptas šokoladinis maskarponės pyragas

 

Nuotr. šalt. Skanios dienos

 

Tiesiog nedidelis meno kūrinys, nuostabiai papuošiantis bet kokį vaišių stalą. Nors iš pirmo žvilgsnio jis atrodo sudėtingas, iš tiesų šis šokoladinis pyragas, kurio receptas pateikiamas čia, pagaminamas itin greitai ir paprastai. Visa redakcija garsiai dėkoja blogo "Skanios dienos" autorei Martai už nuostabią idėją!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital