Kaip paruošti Ramen sriubą lengvai ir greitai? Gaminame su Orijumi Gasanovu

AUTORIUS:
Santa Maria , 2018-01-25
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Kaip paruošti Ramen sriubą lengvai ir greitai? Gaminame su Orijumi Gasanovu

„Santa Maria“ užsakymu vykdyta Lietuvos gyventojų apklausa atskleidė, jog namuose šeimos gamina tradiciškai, o kasdienį meniu daugiausia paįvairina itališkos virtuvės patiekalais. Tai reiškia – makaronais. Iš tiesų, jie sotūs, lengvai ir greitai pagaminami. O juk makaronų būna įvairiausių! Jie gali būti naudojami daug įdomesniems, tolimų šalių, tokių kaip Japonija, virtuvių patiekalams, kurie taip pat paprastai pagaminami. Vieną jų – Ramen sriubą kartu su „Santa Maria“ šefu Artūru Braslausku išmėgino žurnalistas, radijo laidų vėdėjas Orijus Gasanovas.

 

Ramen sriubą šalyje garsina žymūs šefai, sostinėje veikia specializuoti, tik ją svečiams siūlantys, restoranai. Vis tik šiuo tradiciniu japonų patiekalu gali mėgautis kiekvienas – nebūtinai vilnietis, nebūtinai mėgstantis ir gebantis gaminti. Tam tereikia sultinio, vištienos arba kiaulienos, daržovių, prieskonių ir, žinoma, Ramen makaronų. Visus šiuos produktus galima rasti maisto prekių parduotuvėse, o grįžus į namus ir vadovaujantis ant „Santa Maria“ prieskonių pakuočių pateikiama receptūra – nustebinti šeimos narius ar draugus netradiciniais pietumis ar vakariene.

 

Lengvas ir greitas Ramen sriubos paruošimas net ir neturintiems ypatingų įgūdžių virtuvėje suteiks pasitikėjimo savimi. Tuo tarpu šeimos nariams bei draugams – smagią pramogą. Tradiciškai Japonijoje valgant Ramen sriubą makaronai šliurpiami taip, kad visi matytų ir girdėtų. Priešingai nei gali atrodyti, tai – geras ženklas. Juo valgantys pasako, jog sriuba vykusi ir ją gaminęs žmogus gali savimi didžiuotis. Taip jautėsi ir O. Gasanovas, stojęs prie virtuvės stalo ir lengvai bei greitai pagaminęs Ramen sriubą su vištiena.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital