LaMaistas TV - Motinos diena!

2023-05-02
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
LaMaistas TV - Motinos diena!

Daugelis jau ne kartą galėjo įsitikinti, kad italų virtuvės šefui Gian Lucai Demarco šeima yra svarbiausias dalykas gyvenime. Tokia pat reikšminga jam yra ir viena gražiausių švenčių metuose – Motinos diena. O šį sekmadienį, norėdamas nustebinti TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus, Gian Luca jiems paruoš staigmeną – pagaliau supažindins su savo mama.


Skirti laiko savo mamoms, Gian Luca skatins ir visus laidos žiūrovus. O kad šventė taptų dar saldesnė, virtuvės šefas sekmadienio laidos žiūrovus pakvies kartu pasigaminti šokoladinį pyragą su netikėtu ingredientu. „Lietuviams jis – labai įprastas, tačiau tai, kad naudosiu jį ir pyragui, jus gali šokiruoti. Pamatysite – šis sprendimas bus labai skanus“, – intriguos Gian Luca.


Kaip paaiškės laidoje, slaptas šio pyrago ingredientas yra… majonezas! Anot virtuvės šefo, išgirdę, kad pyragui naudojamas majonezas, daugelis nusistebi. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad ingredientai, kurie yra naudojami majonezui pagaminti, taip pat yra naudojami ir pyragų tešlai! O svarbiausia, kad majonezas desertams suteikia ypatingo minkštumo.


Gaminant šį pyragą, galima pasirinkti, kaip tą padaryti – su verdančiu vandeniu arba kava. Gian Luca rinksis pastarąją, o taip pat išduos įdomių faktų apie itališką kavą.


Kol gamins pyragą, Gian Luca šnekėsis su savo mama. Ji išduos, koks sūnus buvo vaikystėje – ne tik labai geras, bet ir labai lieknas! Ji pasakos, kad paauglystėje Gian Luca itin mėgo sportuoti, bet kur kas mažiau – ruošti pamokas. Pasirodo, kad to jam dažniausia nė neprireikdavo, kadangi turėjo labai gerą atmintį. O laidos pabaigoje ji papasakos ir apie savo sūnui ruošiamą siurprizą…


Šventinė „La maistas“ laida – sekmadienį, 9.30 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital