LaMaistas TV laida - "Vakarienė už 5 eurus!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-01-24
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Vakarienė už 5 eurus!"

Šio sekmadienio, sausio 24 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė ruošti gardžią, sočią ir taupią vakarienę. Vakarienei paruošti užteks 5 eurų, o gardžiuosis visa šeima. 

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Tomas ruošė bulvių pyragą su vištienos šlaunelėmis ir džiovintų baravykų padažu už 5 eurus. Jei norisi bulvių pyragą ruošti išskirtinesnį, pieną, naudojamą užpilti ant bulvių, galima keisti burokėlių, morkų, salierų ar pastarnokų sultimis. Sutarkavus bulves, iš karto būtina užplikyti, kad nepatemsėtų. Tad reikėtų į keptuvę su kepintais svogūnais supilti pieną, užvirti ir mišinį iš karto supilti ant ką tik sutarkuotų bulvių. O baravykų padažą paruošti labai nesudėtinga, reikia vos keturių ingredientų, tačiau pagardina kiekvieną kąsnelį.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Vylius gamino troškinį su vištiena. Paruošti labai nesudėtinga, nereikia ilgai sukiotis virtuvėje, tik šiek tiek kantrybės iki kol išvirs sultinys. Vylius troškiniui naudojo salierą, tačiau jei nemėgstate, puikus skonis bus ir be jo. Verdant ryžius, Vylius primena proporciją, kad 1 dalis turėtų būti ryžių, o 2 dalys - skysčio. Puikiai tinka taupiai ir labai gardžiai šeimos vakarienei.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Žmogus
2021-01-25 08:14
Dėkui už tai kad rodote receptus lauksiu ir toliau pigių ir skanių receptų širdingai ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital