LaMaistas TV laida - "Vaikų Velykėlės!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-04-11
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
LaMaistas TV laida - "Vaikų Velykėlės!"

Šio sekmadienio, balandžio 11 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė švęsti Atvelykį ir skirti visą dėmėsį vaikams. Laidos šefai dalinosi gardžiomis receptų idėjomis, kuriomis vaikai bus maloniai nustebinti ir sužavėti, o dėl puikių skonių abejingi neliks ir suaugusieji.

 

 

Laidos šefas Tomas gamino vaflainį su kalakutienos dešrele. Tomas parodė, kaip gaminti puikias dešreles namuose patiems. Procesas nėra sudėtingas, o ir daug laiko nereikalauja. Tomas pamini, kad dešreles kepti reikia ne per daug aukštoje temperatūroje ir pavartant kepti apie 10 minučių. Valfių tešla skiriasi nuo įprastos, būtent šios tešlos pagrindas  yra sviestas ir kiaušiniai. Nuo sviesto vafliai vėsdami kietėja, tad sukti įdarą į vaflius reikėtų kuo greičiau, kol jie dar šilti.

 

Nuotraukos , LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos šefas Vylius gamino duonos pudingą su šokoladiniu kremu. Nereikia jokių įmantrių ingredientų, o skonis sužavės kiekvieną tiek mažąjį, tiek suaugusį smaližių. Šį patiekalą labai tinka tiekti su uogomis ar vaisiais, šiuo metu puikiai tiks figos. O vasarėjant ir daugėjant sezonių vaisių ir uogų, labai tiks tiekti su mėgstamais sezoniniais gardumynais.

 

Nuotraukos , LaMaistas.lt redakcijai

 

Vylius parodė ir kaip paruošti nesaldžius pusryčius, gamindamas užkeptus pusryčių sumuštinius. Sumuštiniams nereikės daug ingredientų, tačiau nustebins puikiu patiekimu ir skoniu. Šiems sumuštiniams Vylius naudojo tepamą, Nduja dešrą. Ji pasižymi puikiu skoniu, nes yra gausiai pagardinta  prieskoniais, tad sumuštiniams suteikia išskirtinio skonio.

 

Nuotraukos, LaMaistas.lt redakcijai

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital