LaMaistas TV laida - "Pavasario spalvos lėkštėje!"

2021-04-18
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Pavasario spalvos lėkštėje!"

Šio sekmadienio, balandžio 18 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė pavasario spalvas įnešti ir į lėkštes. Visi patiekalai labai gardūs, pavasariškai spalvingi, sotūs ir nesudėtingai paruošiami.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Tomas gamino antienos paštetą su svogūnų laiškų duonele. Laidos metu Tomas pasakojo, kaip paruošti puikų paštetą. Pašteto paruošimo būdai yra keli, tačiau Tomas šį kartą parodė būdą, kai viskas yra ištorškinama, sutrinama, atvėsinama ir ragaujama. Šefas pamini, kad pasiruošus paštetą, jį skanauti galima savaitę laiko. Paštetas tiekiamas su gardžia, nesudėtingai paruošiama duonele, kuri gardinta svogūnų laiškų aliejumi. Svogūnų laiškų aliejus paruošiamas akimirksniu, o suteikia ne tik nuostabią, pavasarišką spalvą, bet ypatingą skonį.

 

Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos šefas Vylius gamino salotas su jautiena ir barbekiu padažu. Jautienos nugarinę Vylius kepė ilgai ir ant mažos temperatūros. Tai suteikia mėsai puikaus skonio, kuriuo galima mėgautis jau ir mėsai atvėsus. Tokiu kepimo būdu ištirpinamas riebaliukas, tad puikiai tinka tiekti ir kaip šaltą užkandį. Jei norisi, salotas papildomai tinka pagardinti alyvuogių aliejumi, tačiau tai nėra būtina, nes barbekiu padažas suteikia puikaus skonio.

Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijai

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital