Šio sekmadienio, gegužės 23 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kvietė mėgautis puikiu oru ir ruošti puikius patiekalus lauke. Šefai dalinosi gardžiomis patiekalų idėjomis ir dalinosi puikiais patarimais.
Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.
Laidos šefas Vylius pateikė 4 skirtingų grill iešmelių receptus. Tokie pietūs ar vakarienė puikus būdas praleisti laiką su artimaisiais, nes kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas. Šiuos iešmelius paruošti labai nesudėtinga, o skirtingų variantų galima padaryti labai daug. Puikiai pavyks iškepti iešmelius su vištienos širdelėmis, su sausai brandinta jautienos išpjova ar daryti vegetarišką variantą ir kepti pievagrybius, svogūnus, Halumi sūrį, artišokus. O jei mėgstate saldžiai, iešmelius galima gaminti saldžius - su obuoliais, kriaušėmis, figomis ir slyvomis.
Nuotraukos Dainiaus Mackonio
Antrasis laidos šefas Tomas gamino šaltą rūgštienę su rūkyta vištiena. Puikiems pietums, kurie itin tiks karštą dieną ir ne tik pasotins, bet ir maloniai atgaivins. Sotu, nesudėtinga paruošti ir labai skanu, o ypatingai patiks mėgstantiems kremines sriubas.
.
Nuotraukos Dainiaus Mackonio
Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!