LaMaistas TV laida - "Pasaulio pusryčiai!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-01-31
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Pasaulio pusryčiai!"

Šio sekmadienio, sausio 31 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kviečia išbandyti kelių šalių pusryčius ir tokiu būdu skoniais pakeliauti po pasaulį neišainant iš namų.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Tomas kviečia keliauti į Prancūziją ir laidos metu parodė, kaip gaminti keptus kruasanus su camembert sūriu, ančiuviais ir svogūnų su apelsinais džemu. Šie pusryčiai idealiai skirti dviems, tad puikiai tinka ir romantiškiems prancūziškiems pusryčiams. Patiekalą šefas pradeda ruošti nuo džemo paruošimo, jį paruošti nėra sudėtinga, nereikia įmantrių ingredientų, tik šiek tiek laiko kol išvirs. Ruošdamas šiuos pusryčius, Tomas kruasanus apkepė svieste ir pagardinimui naudojo Provanso žalumynus. Tai turėtų būti žolelių mišinys, kuriame randamas raudonėlis, čiobrelis, net lauro lapas. Užkeptus kruasanus Tomas tiekė su  kava ir karštu šokoladu bei šampanu. Šiuos pusryčius nėra sudėtinga paruošti, bet puikus būdas išbandyti kitos šalies virtuvę ir pakeliauti tokiu būdu neišeinant iš namų.

REKLAMA

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Laidos šefas Vylius pusryčiais nukelia į Ameriką ir gamino duonos krepšelius su sūriu ir šonine. Jei norisi, labai tinka tiekti su garstyčių ar krienų padažu. Labai nesudėtingai paruošiami pusryčiai maloniai nustebins kiekvieną prisėdusį prie pusryčių stalo. Prireiks nedaug ingredientų, jie yra visiškai neįmantrūs, tačiau rezultatas puikus. Pusryčiai puikiai tinka visos šeimos pusryčiams. 

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital