LaMaistas TV laida - "Naujieji Metai!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-12-27
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Naujieji Metai!"

Šio sekmadienio, gruodžio 27 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruošė gardžius patiekalus, kuriais pavyks maloniai nustebinti artimuosius, su kuriais sutiksite 2021 metus.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Tomas siūlo pasigaminti ėriuko kulninę su traškiomis bulvytėmis ir žiemos daržovių salotomis. Tomas pamini, kad šis paruošimo būdas yra vienas iš paprastesnių ir greitesnių, bet maloniai nustebina kiekvieną ragaujantį. Kol ėriuko kulninė verda, puikiai pavyks paruošti bulvytes ir salotas, tad ilgai stoviniuoti virtuvėje nereikės. Salotos nustebins valgančiuosius savo spalvingumu, išradingumu ir puikiu skoniu. Jei karką ruošite ne greitpuodyje, ji troškinsis 3 - 4 valandas, o greitpuodyje 30 minučių. Puiki vakarienė pasitinkant Naujuosus Metus.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Vylius ruošė sprandinės vyniotinį. Šefas sako, kad kaip visada ruošia daug, skaniai ir kuo paprasčiau, tad šis patiekalas puikiai tiks ieškantiems nesudėtingai paruošiamos vakarienės idėjos. Vyniotinis kepamas 130 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 3 valandas. Tad įdėjus kepti, galima užsiimti kitais reikalais, o Vylius pamini, kad nieko blogo nenutiks, jei pakepsite ir vos ilgiau. Vylius šį vyniotinį tiekė su bulvių koše ir puikiu padažu, kurį nesudėtingai paruošite, o suteiks puikų skonį kiekvienam kąsneliui.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Gražių ir sočių Naujųjų Metų!

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital