LaMaistas TV laida - "Mamos diena"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-05-03
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Mamos diena"

Šio sekmadienio, gegužės 3 dienos rytą TV3 eteryje laidoje "La Maistas" mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius pateikė naudingų patarimų bei gardžių idėjų, kuriomis galima pradžiuginti ir maloniai nustebinti mylimas mamas.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

Talentingasis laidos šefas Vylius rodė, kaip paruošti jautienos befstrogeną įdomiau. Būtent taip paruoštas befstrogenas yra šefo mėgstamiausias. Patiekalas pagardintas grietinėlė, kuri suteikia puikų švelnų skonį ir lengvą skalstelėjimą. Šefas pataria atkreipti dėmesį į mėsą - ją rinktis labai kruopščiai, kad būtų kuo kokybiškesnė, tuomet šis patiekalas bus ypatingai gardus. 

 

Jautienos befstrogenas įdomiau

 

Subantiems labai patiks silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė, kurią ruošė Vylius. Reikia tik dešimt minučių ir kelių neįmantrių ingredientų, o taip gardu šią užtepėlė tepti ant paskrudintų duonos riekelių. 

 

Silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė

 

Laidos šefas Tomas gamino nugarinės suktinį su šonine ir sūriu. Sotus, nesudėtingai paruošiamas patiekalas sužavės kiekvieną susirinkusį prie pietų stalo. Šalia nugarinės suktinio puikiai tinka tiekti trintų degintų bulvių garnyrą ir mėgstamas daržovių salotas, kurias šefas siūlo patiekti originaliau - pagaminti "salotų suktinukus". 

 

Nugarinės suktinis su šonine ir sūriu

 

Tomas parodė, kaip ruošti glajų raudonai mėsai kepant ant grilio. Kepant mėsą ant grilio, kiekvieną kartą prieš verčiant reikėtų patepti šiuo glajumi, taip mėsa bus puikaus aromato ir ypatingai skani. 

 

Ieškantiems saldžių idėjų, Tomas siūlo mielinį varškės pyragą grilyje (arba orkaitėje). Pyragą paruošti nėra sudėtinga, tik reikia šiek tiek kantrybės iki kol tešla gražiai pakils, o tuomet kepti ir skanauti. Tomas pataria šį pyragą tiekti su mėgstama uogiene. 

 

Mielinis varškės pyragas grilyje (arba orkaitėje)

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital