LaMaistas TV laida - "Kalėdos!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-12-16
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Kalėdos!"

Šio sekmadienio, gruodžio 20 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruošė gardžius patiekalus, kuriuos puikiai tiks tiekti ant Kalėdinio švenčių stalo ir pradžiuginti artimuosius skania vakariene.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

Laidos šefas Vylius gamino keptą virtą kumpį. Vylius pamini, kad tai vokiškas Kalėdinis patiekalas - virtas kumpis yra ištepamas prieskoniais, iškepamas, tuomet aptepamas glazūra ir taip jis įgauna labai gardžią luobelę. Vylius šį kumpį tiekia su bulvių košę, kuri gardinama morkomis ir troškintų kopūstų salotomis. Vylius pataria atkreipti dėmesį į glazūras - jose būtinai turėtų būti cukraus, tam, kad susiformuotų puiki luobelė.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Laidos vedėjas Mindaugas patarė, kaip paruošti greitą tuno užtepėlę su kreminiu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais. Puikiai tiks pavaišinti netikėtai užsukusius svečius, tiekti ant šventinio stalo kaip užkandį arba pakramsnoti iki kol ruošiami kiti patiekalai.

 

Laidos šefas Tomas ruošė karpio šonkauliukius su spurgute, degintomis daržovėmis ir sultinio padažu. Šį patiekalą puikiai tiks tiekti ne tik Kalėdų švenčių stalui, bet ir tiekti Kūčioms. Tomas pamini, kad būtent karpis yra viena populiariausių žuvų ant lietuviško stalo, tad puikiai tinka jį ir naudoti ruošiant kūčių patiekalus. O šį patiekalą paruošti nėra labai sudėtinga, tačiau maloniai nustebins kiekvieną prisėdusį prie stalo.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Gražių, sočių ir jaukių švenčių.

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital