LaMaistas TV laida - "Gaminame moterims!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-03-07
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
LaMaistas TV laida - "Gaminame moterims!"

Šio sekmadienio, kovo 7 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius gamino gardžius ir nesudėtingai apruošiamus patiekalus, skirtus paminėti Moters dieną. Šie patiekalai maloniai nustebins ir pradžiugins kiekvieną moterį.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

Laidos šefas Vylius gamino pomidorinį jūros gėrybių troškinį. Nesudėtingai paruošiamas troškinys sužavės puikiu skoniu. Ilgai virtuvėje sukiotis nereikės, o ir ingredientų visiškai nedaug. Vylius pataria česnako nepamažinti, nes jis puikus derinys su jūros gėrybėmis. Tiekiant labai tinka papjaustyti šviežios paprikos, ji suteikia gaivos, malonaus traškesio. Puikus pasirinkimas mėgstantiems jūros gėrybes ir nenorintiems ilgai sukiotis virtuvėje, nes gamybai laiko daug tikrai neprireiks. 

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos šefas Tomas ruošė svieste keptą lašišą su vermuto ir žirnelių padažu. Rušiant šį patiekalą, pirmiausia reikia išsideginti sviestą. Tai padaryti nėra sudėtinga. Sviestą reikia dėti į puodą, užstatyti ant silpnos kaitros ir lėtai apie 2 - 6 valandas iki kol sviesto temperatūra pasieks 145 laipsnius. Tuomet  perkošti ir atvesinti. Jei norisi greičiau, galima naudoti  pirktinį ghi sviestą. Tačiau Tomas pabrėžia, kad namuose degintas sviestas turi daugiau aštrumo, skonio ir malonaus degėsio, kuris ir suteikia žavesį šiam receptui. Gardus, nesudėtingai paruošiamas padažas kiekvieną kąsnelį dar labiau pagardina. Tiekiama su labai greitai paruošiamomis salotomis. Nesudėtinga paruošti, o kiekvienas kąsnelis sutirpsta burnoje. Puiki idėja šventinei vakarienei.

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Tomas parodė, kaip paruošti krepšelius su maskarponės kremu ir ikrais. Akimirksniu paruošiami krešpeliai sužavės švelniu, bet ypatingai gardžiu skoniu. Puiki idėja, kai reikia greitai ir skaniai. Pavasariškai spalvingas užkandis papuoš kiekvieną stalą.

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
DAIVA
2021-03-07 19:01
ACIU VYRAMS ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital