LaMaistas TV laida - "Cepelinai!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-02-07
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
LaMaistas TV laida - "Cepelinai!"

Šio sekmadienio, vasario 7 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimais kaip išvirti gardžius cepelinus ir pateikė puikių idėjų, kurios tiks sotiems šeimos pietums.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Vylius ruošė cepelinus su kepenų įdaru. Šie cepelinai su išskirtiniu ir įdomiu įdaru tikrai maloniai nustebins kiekvieną. Nesudėtingai paruošiami cepelinai - puiki idėja sotiems pietums. Vylius pamini,  kad verdant cepelinus, į puodą su vandeniu galima įdėti vitamino C ir krakmolo, kad cepelinai nepajuoduotų ir neišsileistų. Šefas pamini, kad padažą puikiai galima papildomai pagardinti morkomis, česnaku ar kitais mėgstamais priedais. 

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Tomas gamino vištienos cepelinus su sūrio ir baravykų padažu. Tomas šį kartą cepelinus gamino pridėdamas saldžiųjų bulvių, tai puikus būdas paįvairinti tiek skonį, tiek vaizdą lėkštėje. Nors cepelinams dažniausiai naudojamas kiaulienos faršas, malta ar kapota kiauliena, Tomas siūlo išbandyti kitokius skonius ir šiems cepelinams naudoja vištienos šlaunelių mėsą, vytintą kumpį. Tomas cepelinus ruošė be virtų bulvių, tad cepelinus gardino varške, būtent ji suteikia cepelinams purumui. Verdant cepelinus, Tomas pamini, kad vanduo turėtų būti verdantis ir nereikėtų pamiršti įberti krakmolo, druskos. Išskirtinio skonio cepelinai sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo, o gardusis padažas pagardins kiekvieną kasnelį.

REKLAMA

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital