LaMaistas TV - Gaminame makaronų patiekalus!

2023-03-07
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
LaMaistas TV - Gaminame makaronų patiekalus!

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco šįkart pakvies kitokiai nei įprasta TV3 laidai „La maistas“. Jau šį sekmadienį į jo studiją atvyks puiki bičiulė bei žinoma TV laidų vedėja Renata Šakaloytė-Jakovleva, kuri visą gamybos procesą perims į savo rankas.


Negana to, moteris paruoš tokį patiekalą, kuris tikram italui taps pačiu didžiausiu iššūkiu!
 


Nors pati Renata žiūrovams jau seniai žinoma, jos asmeninis gyvenimas visuomet buvo paslėptas po 9 užraktais. „Tai – sąmoningas sprendimas. Su vyru esame sutarę, kad daugiau kalbame apie darbus ar tai, kas mums patinka, bet ne apie tai, kaip mes gyvename“, – atviraus ji. O kaip verda šeimos gyvenimas jaukiausiame namų kambaryje – virtuvėje? Renata pripažins, kad ji gamina kur kas dažniau nei vyras, tačiau ir jos antroji pusė turi ištobulinusi keletą receptų, kuriuos ruošia nepriekaištingai. Omletas – vienas iš jų.


„Pati esu didelė lietuvių virtuvės gerbėja – man skanu ir kugelis, ir cepelinai. Mėgstu žaisti su prieskoniais, kvapais, konsistencijomis ir netgi spalvomis. O jei turiu daugiau laiko, kartais iš patiekalų sugalvoju netgi paveiksliukus, sudėlioju įmantrybes“, – pasakos R. Šakalytė-Jakovleva.


Išgirdęs, ką ketina gaminti Renata, žinomas vyras neslėps ne tik nuostabos, bet ir lengvo išgąsčio, mat ji nuspręs sumaišyti du ingredientus, kurie, italų nuomone, niekuomet nedera. „Gaminsime patiekalą, kurį labai mėgsta mano mergaitės. Tai – makaronų salotos, kurios gali būti valgomos ir šiltos, ir šaltos. Jos ruošiamos su vištiena ir ananasais“, – pasakos ji, o Gian Luca netrukus paskelbs, kad ananasai – pats tikriausias išbandymas jo ir Renatos draugystei. Šį receptą žinomai moteriai parodė jos anyta Olivja. „Mes su anyta sutariame nuostabiai. Ji – viena geriausių mano draugių“, – netikėtą faktą atskleis žinoma moteris.
 


Norėdami pasigaminti Renatos patiekalą namuose, iš pradžių į puodą įpilkite vandens ir įberkite druskos, o vandeniui užvirus, supilkite ir makaronus. Juos virkite pagal instrukciją, esančią ant pakuotės. Per šį laiką galite pradėti ruošti ir vištieną. Ją supjaustę gabalėliais, apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Tuomet vištieną pagardinkite prieskoniais – druska, pipirais, saldžiąja paprika, ciberžole, raudonėliu ir cinamonu. Tuomet išvirusius makaronus suberkite į dubenį, pridėkite iškepusią vištieną, gabalėliais pjaustytus konservuotus ananasus ir viską išmaišykite su nedideliu kiekiu majonezo. Jei norite, galite patiekalą pagardinti ir žalumynais.


O kaip šiuos netikėtus skonius įvertins Gian Luca, žiūrovai išvys jau šį sekmadienį.


Laida „La maistas“ – sekmadieniais, 9.30 val. per TV3! O jei nespėjote laidos pažiūrėti sekmadienį, paspaudę čia galėsite tai padaryti.

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital