Kepam picą! 29 puikūs naminės picos recepta

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2018-04-17
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kepam picą! 29 puikūs naminės picos recepta
@Shutterstock

Mėgstate picą? Mes - labai! Storapadės ir plonapadės, su daug sūrio, su mėgstamiausiais priedais, net be orkaitės!

Pristatome net 29 puikius picų receptus!

 

Pagal šį receptą paruošite puikią klasikinę itališką Margaritos tipo picą. Jei norite sočiau, galite pagardinti savo mėgstamais priedas: kumpio griežinėliais, jalapeno pipirais, malta jautiena, pievagrybiais, saulėje džiovintais pomidorais ar kuo tik sugalvosite. Iš recepte nurodyto kiekio iškepsite dvi gana dideles picas. Mums labiausiai patinka, kai picos padas traškus ir tirpstantis burnoje, tad kočiojame gana plonai. Bet jeigu mėgstate storesnį padą, kočiokite storiau, tik tuomet picą kepti reikėtų truputį ilgiau.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Labai soti, labai sodri ir labai skani amerikietiška pica! Jei nesate ragavę tokios picos, būtinai rekomenduojame išbandyti! Ši pica, tarsi pyragas, tad ir kepti ją tinka pyrago formoje. Pagal šį receptą picą iškepsite vieną, bet jos tikrai užteks bent dviems sočiai pavalgyti!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Neapolietiškos picos tikrai nesumaišysite su jokia kita – tie pakilę tešlos krašteliai, viduje lengvi ir korėti, o išorėje apskrudę ir gardžiai traškūs, paprastai nepalieka abejingų. Ir nieko tokio, jei nukeliauti į Neapolio gatvėse įsikūrusias picerijas negalite čia ir dabar; puikią neapolietišką picą galite išsikepti ir namuose, savo orkaitėje. Dar daugiau, galite tai paversti mažu nuotykiu ir smagiu picų kepimo vakarėliu!

Receptą rasite čia.

Soti perlenkta pica, kurią valgyti ne tik labai skanu, bet ir patogu! Kepant tokią picą svarbu nepamiršti viršuje padaryti kelių įpjovimų, kad išeitų garai ir pica neplyštų bei nebūtų pernelyg drėgna viduje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Baking Secrets

Norite gardžios naminės picos vakarienei, tačiau neturite nei laiko, nei noro ilgai vargti su tešla? Ši pica Jums - ją paruošite per kelias minutes, dar keliolika minučių orkaitėje ir viskas! Gardinkite savo mėgstamais ingredientais - sūriu, kumpiu, marinuotomis daržovėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Atrodytų paprasčiausia pica su faršu, bet tikrai labai skani pica su malta mėsa. Mėsą galite rinktis mėgstamą - kiaulieną ar jautieną. Prieskoniai suteikia picai ypatingą aromatą ir skonį!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Jurgitos receptai

Itin greita, netikra, bet labai skani pica! Pagrindui naudojamas lavašas, todėl paruošti picą užtruksite vos kelioliką minučių, o pamaitinsite visą gausią šeimą! Picą gardinkite mėgstamais priedais ir mėgstamiausiu sūriu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skani storapadė pica, primenanti Pizza Hut kepamas picas. Jei mėgstate šias picas, receptu būsite sužavėti, o jei dar nespėjote paragauti - siūlome būtinai tą padaryti! Pica labai soti ir ypatingai skani.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Hungry Bae

Puiki picos alternatyva tiems, kas nevartoja gliuteno. Pica kitokio, nei įprastas, skonio, bet tikrai labai gardi ir verta išbandyti.

Receptą rasite čia.

Dar viena, kitokia picos pateikimo variacija. Atrodo išskirtinai, patogu valgyti laikant rankoje, į kiekvieną juostelę galima dėti skirtingą įdarą. Gardumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Reda, Miss Dish

Tradicinė itališka pica su kumpiu, pievagrybiais ir alyvuogėmis. Kad pica pavyktų ypatingai gardi, svarbu rinktis kokybiškus ingredientus, gerai iškočioti tešlą, nepaliekant storų kraštų, ir kepti labai gerai įkatintoje orkaitėje!

Receptą rasite čia.

Pica nebūtinai didelė ir apvali. Šie "picukai" tikrai puikiai tiks užkandžių stalui, o vaikai bus tiesiog sužavėti! Tešla minkštutėlė, o įdarui galite rinktis ne tik recepte siūlomus, bet ir kitokius mėgstamus priedus pagal savo skonį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Nereikės ilgai vargti su tešla, o tuomet jau gardiname mėgstamais priedais ar turimais likučiais ir pirmyn į orkaitę! Kokią picą mėgstate? Galima pagaminti net kelias įvairias - su rūkytu kumpiu ir konservuotų ananasų gabaliukais, su vištiena ir paprikomis, net su krevetėmis, ar kelių sūrių picą. Daugybė pasirinkimų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Loreta

Labai skani pica, ypač patiks tiems, kas mėgsta neperkrautas picas. Kadangi gardinama vos keliais ingredientais, juos rinkitės kokybiškus, kad atsiskleistų geriausi skoniai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Jurgitos receptai

Kalbant apie picą su ananasais, daugelis pasiskirsto į dvi stovyklas - tuos, kuriems ji labai patinka, ir tuos, kurie jos visai nemėgsta. Mums ši pica labai gardi, ananasų gabaliukai suteikia gaivos, o vietoje kumpio tinka ir rūkyta, virta ar kepta paukštiena.

Receptą rasite čia.

Dar viena tradicinė itališka pica, kuri kepama net dviejų skonių vienoje picoje! Paruošiama labai paprastai, o picos tešlai nereikės nei daug, nei įmantrių ingredientų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Baking Secrets

Vos kelios minutės pasiruošimo, dešimt minučių kepimo ir gardžioji pica jau paruošta! O geriausia, kad net nereikės kaisti orkaitės. Gardinkite savo mėgstamais ingredientais - sūriu, kumpiu, marinuotomis daržovėmis.

Receptą rasite čia.

Jei pabodo bulviniai blynai, paįvairinimui galima išsikepti bulvinį blyną - picą. Iškepa traški išorėje, minkšta viduje ir tikrai labai gardi.

Receptą rasite čia.

Šiai picai tinka pirktinė ar naminė picos tešlos, o jei turite - ir sluoksniuota bemiele tešla. Įdarą galima ruošti ne tik iš recepte siūlomų ingredientų, ir iš to, ką tinkamo turite šaldytuve - visaip bus skanu!

Receptą rasite čia.

Labai skani plonapadė pica, kurios tešlos nereikės kildinti - tad viskas greičiau ir paprasčiau. Jei mėgstate neįprasto skonio picas, ši Jums tutėtų labai patikti - gardinama česnakinėmis krevetėmis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Alina, Apie viską

Tikriausiai daugelis yra ragavę keturių sūrių picos, o štai ši - keturių metų laikų, tad kiekvienas išsirinks mėgstamiausią skonį! Ingredientus galima keisti ir kitokiais mėgstamais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Baking Secrets

Dar viena gardi pica su kitokiu pagrindu - iš saldžiųjų bulvių (batatų). Pica ne tik labai skani, bet ir sveikuoliška bei veganiška. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Vegimuki

Skani, soti ir greita pica. Paruošti ją labai paprasta, o ragauti - labai skanu! Picos tešla minkšta, putli, bet mielių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Skanios dienos

Labai skani ir lengvai pagaminama pica paprasčiau - ant sluoksniuotos tešlos. Priedus galite drąsiai rinktis savo nuožiūra, o tikslų kepimo laiką koreguoti pagal norimą trynio kietumą.

Receptą rasite čia.

Kitokio, neįprasto skonių derinio pica. Vietoje rūkytos antienos puikiai tiks ir vištiena ar kalakutiena. Beje, pica skani ir šilta, ir atvėsusi!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Sigita Cooks

Pagardų visai nedaug, o skonis tikrai nuostabus! Rekomenduojame išbandyti net ir tiems, kurie nelabai mėgsta svogūnų - galite pakeisti savo nuomonę. Pica labai skani ir jai nė nereikia jokio padažo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Saulėta virtuvė

Labai geras variantas, kai nėra laiko gaminti mielinę tešlą, o šeimyna reikalauja vakarienės ar užgriūva būrys išalkusių draugų. Pica su šiuo padu tikrai skani, traški, ir minkšta. 

Receptą rasite čia.

Nesudėtingas ir labai skanus patiekalas! Pica su labai kvapniu, ypatingo skonio sūriu, be mėsos. Tešlos paruošimas šiek tiek užtruks, bet tai galima padaryti iš anksto, o pati pica kepa vos 10 minučių!

Receptą rasite čia.

Pasigaminti paprastą mielinę tešlą papločiui nėra sunku. Tai taip pat nereikalauja daug laiko. Svarbu tešlą plonai iškočioti ir kelioms minutėms pašauti į orkaitę, prieš dedant ingredientus ant viršaus. Paplotys su traškiais kraštais, kuris bus minkštesnis ties centru. Skanumėlis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ kitchenJulie

Kitokia, nei įprasta pica - turkiškai! Kepti ją galima ne tik su malta ėriena, bet ir su kita mėgstama malta mėsa, pvz., jautiena. Tokia pica sužavės ir daug jos rūšių ragavusius!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ DR food blog

Labai lietuviško skonio pica - su bulvėmis! Paruošti ją tikrai visai nesudėtinga, o skonis - puikus! Nereikės ir daugybės ingredientų, visi skoniai picoje gana ryškūs. Jei nemėgstate pelėsinio sūrio, jį galite pakeisti kitokiu mėgstamu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Duonos ir žaidimų

Labai puikus picos receptas - visi skoniai joje tobulai dera. Soti vištiena, pikantiška šoninė ir obuolių gaiva! Pica skani ir šilta, ir atvėsusi!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Oditėlės blogas

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital