Šį sekmadienį, lapkričio 10 d. 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Verdame sriubą" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose nesudėtingai vytinti jautieną. Tomas renkasi palendricą - nugarinę. Jai pagardinti renkasi šviežias žoleles, pipirus ir druską.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
Druskos Tomas rekomenduoja rinktis 10% nuo mėsos svorio, t.y. jei vytinsite 100 gr mėsos, jai reikėtų 10 gr druskos. Žinoma, apvoliojant mėsą, ji "pasiims" tiek druskos, kiek reikia. Daugiau patarimų ir receptų, kaip vytinti mėsą namuose, rasite šiame straipsnyje.
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!