Kaip vytinti jautieną namuose?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-11-24
Kaip vytinti jautieną namuose?

Šį sekmadienį, lapkričio 10 d. 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Verdame sriubą" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose nesudėtingai vytinti jautieną. Tomas renkasi palendricą - nugarinę. Jai pagardinti renkasi šviežias žoleles, pipirus ir druską.

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 


Druskos Tomas rekomenduoja rinktis 10% nuo mėsos svorio, t.y. jei vytinsite 100 gr mėsos, jai reikėtų 10 gr druskos. Žinoma, apvoliojant mėsą, ji "pasiims" tiek druskos, kiek reikia. Daugiau patarimų ir receptų, kaip vytinti mėsą namuose, rasite šiame straipsnyje.
 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital