Kaip paruošti žavius keptus arba be lukšto virtus kiaušinius?
AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-03-01
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 0)
Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje “La Maistas – Pusryčiai įdomiau!” ypatinga laidos viešnia Gabrielė dalinosi puikiais patarimais, kaip nukošti kiaušinį per sietelį. Toks kiaušinio paruošimas padeda išvirti tiek gražesnį be lukšto kiaušinį, tiek iškepti tobulai atrodantį.
Tam padaryti reikia tik vieno įrankio - sietelio. Atskiriant kietąją ir skystąją kiaušinio dalį be lukšto virdamas ar tiesiog kepamas kiaušinis išlaikys savo taisyklingą, apvalią ir gražią formą. Įmušus kiaušinį į sietelį ir jį lengvai papurčius, skystoji dalis atsiskiria. Tuomet kepimo arba virimo procesas vyksta įprastai. Toks kiaušinių paruošimo būdas verdant kiaušinius be lukšto, leidžia atsisakyti acto, kuris įprastai naudojamas jiems verdant.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
REKLAMA
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!