Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip žaismingai nuspalvinti tešlą (pvz. vaflių, blynų ar bet kokią kitą) natūraliais ingredientais.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!
Įdomu, ar burokėliai nesijaučia tešloje, ar per mažas kiekis neužgožia skonio?
ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2019-09-15 15:25
Nedidelis kiekis ir tik sulčių jaustis neturėtų, ypač nežinantiems, kad jų įdėta. Bet jeigu nedrąsu, gražiai rausvai nudažys ir vyšnių tyrė, jai tinka tiek šviežios, tiek šaldytos vyšnios :)
ATSAKYTI