Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Naujuosius pasitinkant" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose naudoti restoranuose mėgstamą prietaisą - Sous Vide - cirkuliatorių. Šiame įrenginyje ilgą laiką gali būti palaikoma vienoda temperatūra, kas padeda kitaip, įdomiau, ypatingai paruošti įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, žuvis gali būti ruošiama 34 C laipsnių temperatūroje. Ruošiami patiekalai neturi tiesioginio sąlyčio su vandeniu, išlieka sultingi, maistingi ir labai skanūs.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!