Kaip naudoti Sous Vide namuose?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-12-29
Kaip naudoti Sous Vide namuose?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Naujuosius pasitinkant" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose naudoti restoranuose mėgstamą prietaisą - Sous Vide - cirkuliatorių. Šiame įrenginyje ilgą laiką gali būti palaikoma vienoda temperatūra, kas padeda kitaip, įdomiau, ypatingai paruošti įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, žuvis gali būti ruošiama 34 C laipsnių temperatūroje. Ruošiami patiekalai neturi tiesioginio sąlyčio su vandeniu, išlieka sultingi, maistingi ir labai skanūs.

 

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital