Kaip gražiai įdaryti ir iškepti obuolius?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-10-06
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Kaip gražiai įdaryti ir iškepti obuolius?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vienos puodo vakarienės" mūsų viešnia, tinklaraščio "Sezoninė virtuvė" autorė Renata Ničajienė dalinosi patarimu, kaip gražiai įdaryti ir iškepti obuolius. Renata pasidalins net ne vienu, o trimis būdais, kaip įdarytus obuolius ruošti taip, kad jie iškeptų itin dailūs!

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video, o detalų įdarytų obuolių receptą rasite čia.

Beje, įdarytus obuolius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje vidurinėje jos lentynoje (kaitinimo režimas viršus+apačia). Kad kepdami obuoliai nesutrūkinėtų, apatinėje orkaitės lentynoje, po obuoliais padėkite skardelę su vandeniu - taip jie keps tolygiau, bus dailesnės formos ir paviršius neišsausės. Kepimui geriausia rinkitės kietus saldžiarūgščius obuolius.
 

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

Straipsnio draugas: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital