Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vienos puodo vakarienės" mūsų viešnia, tinklaraščio "Sezoninė virtuvė" autorė Renata Ničajienė dalinosi patarimu, kaip gražiai įdaryti ir iškepti obuolius. Renata pasidalins net ne vienu, o trimis būdais, kaip įdarytus obuolius ruošti taip, kad jie iškeptų itin dailūs!
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video, o detalų įdarytų obuolių receptą rasite čia.
Beje, įdarytus obuolius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje vidurinėje jos lentynoje (kaitinimo režimas viršus+apačia). Kad kepdami obuoliai nesutrūkinėtų, apatinėje orkaitės lentynoje, po obuoliais padėkite skardelę su vandeniu - taip jie keps tolygiau, bus dailesnės formos ir paviršius neišsausės. Kepimui geriausia rinkitės kietus saldžiarūgščius obuolius.
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!