Vieno puodo vakarienės - 43 skanūs ir nesudėtingi receptai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2024-01-16
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vieno puodo vakarienės
@Shutterstock

Darbo savaitės įkarštyje visai nesinori ilgai suktis prie puodų, o po to dar plauti krūvas indų... Siūlome išeitį - pristatome net 43 receptus greitai ir labai gardžiai vakarienei, kuri Jums sutaupys ir laiko, ir indų ploviklio!

 

Kas gali atsispirti greitiems patiekalams? O jei jie dar ir labai skanūs? Šis patiekalas būtent toks - paprastas, nesudėtingai paruošiamas ir labai gardus, tad ir atsispirti nebūtina! Čiumpame tuos kelis ingredientus, vieną keptuvę ir gaminame. Pietūs ar vakarienė greitai garuos ant stalo ir džiugins šeimyną.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima koreguoti pagal savo skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai skani, jauki ir sušildanti tiršta sriuba. Ji savo ingredientais panaši į čili sriubą, tačiau ruošiama su vištiena ir pavyksta švelnesnio skonio. Žinoma, galite ruošti ir vegetarišką variantą be mėsos. Jei mėgstate, sriubai išvirus galite pabarstyti mėgstamu tarkuotu sūriu. Kaip tik toks jaukus maistas, kokio norisi rudenio vakarais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Patiekalai su avinžirniais yra vieni mūsų mėgstamiausių. Galėtume juos valgyti kasdien! Šis nesudėtingas, tačiau be galo skanus troškinys įkvėptas Viduržemio jūros regiono virtuvės. Jis tikrai nesukels nemalonaus persivalgymo jausmo, o suteiks malonų sotumą, sodrų ir puikiai subalansuotą skonį, spalvingumą akims ir tiesiog bus tikras malonumas ragaujant.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ši krevečių sriuba yra tiesiog skonių fiesta lėkštėje, o pagaminsite per 15-20 minučių. Daržoves parašėme savo mėgiamas, bet jomis drąsiai improvizuokite. Vietoje krevečių taip pat galite naudoti ir juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlę, tik ją apkepinkite prieš daržoves, atidėkite ir grąžinkite į sriubą gaminimo pabaigoje. O jei norite veganiško sriubos varianto, krevetes galite praleisti išvis arba pakeisti tofu ar avinžirniais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Puikus pasirinkimas, kai norisi vakarienę pagaminti greitai, paprastai ir labai skaniai. Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve – lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi. Verčiau daugiau nei mažiau – padažas nuostabiai pagardina bulvių košę, o minkštai vištienai suteikia dar daugiau sultingumo bei sodraus skonio.

Receptą rasite čia.

Labai skani, sušildanti, kremiška sriuba - ji švelni ir labai soti, todėl atstos ir sriubą ir pagrindinį patiekalą. Tiesą sakant, gardžiausia ji net ne šviežia, o pašildyta antrą dieną - tuomet visi skoniai būna tiesiog tobulai susimaišę. Ruošti galima su riebia ar liesa grietinėle - priklausomai nuo to, kokios sriubos norite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikus patiekalas gardiems pietums ar vakarienei, ypač jei pritrūkote idėjų ar nenorite ilgai sukiotis virtuvėje. Labai mėgstame medaus ir garstyčių kombinaciją ir jis su vištiena be galo dera.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Be galo gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Kai už lango vėsu, visą šeimą galite pradžiuginti gardžiu troškiniu! Mėsą rinkitės, kokią mėgstate, o bulvės ir perlinės kruopos užtikrins patiekalo sotumą. Labai skanu su raugintomis ar marinuotomis daržovėmis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ritos receptai

Ruošiant patiekalus šie makaronai kiek primena apvaliagrūdžius ryžius, skirtus paruošti risotto, tik išverda dar greičiau. Receptų su šiais makaroniukais yra be galo daug, tačiau šis be konkurencijos tapo vienu iš mūsų mėgiamiausių. Patiekalas pavyksta tobulai kreminis, sodraus ir puikiai subalansuoto skonio, tiesiog viskuo puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Ši vištiena yra tiesiog neapsakomai skani. Lengvai ir greitai pagaminama, mėsa itin minkšta, o padažas nuostabaus skonio. Gaminkite drąsiai, kai norisi kažko jaukaus.

Receptą rasite čia.

Troškinys, lyg ir vaikystės, - šildantis ir sotus, su iki minkštumo ištroškinta kiauliena ir burnoje sutirpstančiais virtų bulvių gabalėliais. Papildomai troškinį galite pagardinti pievagrybiais, moliūgų ar cukinijų kubeliais, konservuotomis pupelėmis. Troškinys labai gardus ir vienas, bet jei norite patiekalui suteikti šiek tiek gaivumo, patiekite su dosniu šaukštu grietinės ar graikiško jogurto.

Receptą rasite čia.

Tirštos ir sočios, labai paprastos, bet ir turtingos įvairiausių skonių sriubos išvirti visai nesudėtinga. Subalansuota šaltesnėms dienoms, bet gardi visais metų laikais. Grikiai šiai sriubai išties labai tinka, bet lygiai taip pat puikią sriubą išvirsite pakeitę juos ryžiais ar perlinėmis kruopomis. Grietinėlę sriuboje galima keisti ir lydytu sūreliu.

Receptą rasite čia.

Puiki idėja, kai norisi jaukaus, šilto ir sotaus patiekalo. O jei dar nesinori ir ilgai sukiotis virtuvėje, tai šis patiekalas idealus pietums ar vakarienei. Sodraus skonio, sotus, sušildantis ir iš paprastų ingredientų. Šis receptas puikus ir tuo, kad jei norite, galite įpilti daugiau sultinio ir mėgautis puikia sriuba arba tiesiog kitą dieną šildant troškinį, įpilti papildomai sultinio ir taip turėsite tą patį patiekalą visiškai kitaip.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ši vištiena tiesiog fantastiška. Tokia skani, kad sūrį nuo kraštų tiesiog norisi graibstyti pirštais! Jei mėgstate vištieną ir sūris bei majonezas jūsų negąsdina, labai labai stipriai rekomenduoju. Super paprasta pagaminti, vos keli ingredientai, o nuostabiai tinka ir ypatingesniems pietums,  ir šventiniam stalui.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Fettuccine Alfredo yra itališka legenda ir jiems paruošti pakanka vos trijų ingredientų - makaronų (originaliai fettuccine, bet tinka ir spagečiai ar kiti mėgiami), daug sviesto ir daug kietojo sūrio. Ir jokios grietinėlės, kaip tikriausiai rasite daugelyje amerikietiškų receptų. Tikrai. Būtent toks genialiai paprastas ir genialiai skanus Fettuccine Alfredo receptas gimė Romoje 1914 m. Alfredui Di Lelio (dar vadintam fettuccine karaliumi) priklausančiame restorane Via della Scrofa. Istorija byloja, jog šių fettuccine receptą Alfredo sukūrė norėdamas pradžiuginti sergančią žmoną. Nuo tada jie tapo restorano klasika. Ilgainiui restorane apsilankė ne viena Holivudo įžymybė, kuri namo į JAV parsivežė šių puikių makaronų skonio prisiminimą, bet ne tikslų receptą. Todėl amerikietiškame alfredo padaže beveik visada sutiksite grietinėlę. Nors genialiame idealiai kremiškų Alfredo Di Lelio fettuccine recepte jos tikrai nebuvo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Lengvai ir greitai paruošiamas grikių apkepas patiks visiems, mėgstantiems jaukų namų maistą: sotus, gardus, kremiškas, apkeptas švelniu ir tąsiu mocarelos sūriu (galima keisti ir fermentiniu).

Receptą rasite čia.

Šis karis yra NEREALUS. Įkvėptas Indijos virtuvės, tad labai turtingo skonio, kreminės konsistencijos, sotus ir be galo gardus. Prieskonius kiek pakoregavome pagal savo skonį ir nuo tada šį patiekalą pačiomis įvairiausiomis variacijoms gaminome bent dešimt kartų. Karis puikus ir tiesiog pagamintas pagal receptą, bet galite drąsiai improvizuoti - pagardinti mėgiamomis daržovėmis, įmaišyti apskrudintų tofu sūrio gabalėlių, o ne vegetariškai versijai - keptuvėje apkepintos vištienos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tai paprastas, tačiau labai gardus patiekalas – sotus, greitai ir lengvai paruošiamas vieninteliame puode. Daugeliui patinkantį ryžių ir vištienos derinį čia papildo daržovės (svogūnai, česnakai, morkos, pomidorai, pievagrybiai), o pikantiškumo suteikia čederio bei mocarelos sūriai. Troškiniui rinkitės vištos šlaunelių mėsą – ji minkštesnė, sultingesnė už vištos krūtinėlę. Galite naudoti tiek „Jasmine“, tiek „Basmati“ ar paprastus ilgagrūdžius ryžius. O pievagrybius recepte galima pakeisti ir kitokiais mėgstamais apvirtais miško grybais. Jei mėgstate aštresnius patiekalus, troškinį drąsiai pagardinkite šlakeliu čili padažo ar žiupsniu kajeno pipirų.

Receptą rasite čia.

Šis iš Italijos Toskanos regiono kilęs patiekalas yra nerealus. Visi padažo skoniai susilieja į tokią darnią visumą, kad norisi jį tiesiog kabinti šaukštu. Beje, tokiame padaže galite ruošti ne tik vištieną - jis puikiai tinka kiaulienos pjausniams, lašišai ir net krevetėms.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas daržovių karis su vištiena. Jeigu norite vegetariško varianto, mėsą galite pakeisti avinžirniais ar lengvai apkepintais tofu gabalėliais.

Receptą rasite čia.

Skani ir maistinga vakarienė, kuriai reikės tik 10 minučių darbo ir 30 minučių orkaitėje! Šį patiekalą gaminame, kai nesinori ilgai suktis virtuvėje.

Receptą rasite čia.

Ši tiršta vištienos čili sriuba-troškinys yra tikra skonių fiesta. Ne tik tobula alternatyva klasikiniam jautienos čili, bet ir savaime patiekalas iš didžiosios raidės, puikiai tinkantis tiek, kai norėsis ypatingos vakarienės, tiek šeimos ar draugų šventėms, nes skonis tikrai be galo puikus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Labai skanus patiekalas, kuris tiks gardiems pietums ar vakarienei su artimaisiais. Karis pavyksta sotus, gardus ir spalvingas. Labai skanu valgyti tiek vieną, tiek patiekti su virtais ryžiais ar ryžiniais makaronais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Jei mėgstate čanachus, čia rasite daugybę puikių patarimų, kaip juos paruošti ypatingai gardžius ir kvapnius. O jeigu dar niekada nesatę jų gaminę, puiki proga tai padaryti - rasite net kelis receptus, kurie įtiks kiekvieno skoniui!

Receptą rasite čia.

Šis karis, be jokių abejonių, yra mūsų favoritas. Pavyksta tirštas, sotus ir kupinas nuostabaus skonių derinio. O aromatas į virtuvę privilios kiekvieną esantį namuose. Žinoma, galima gaminti ir vegetarišką variantą be vištienos arba vietoje jos dėti avinžirnių, pridėti žirnių ankščių ar kitų mėgstamų daržovių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Sotus, jaukus, sušildantis ir vaikystę primenantis skonis. Jei mėgstate balandėlius, tačiau nėra laiko ar noro ilgai suktis virtuvėje, galite paruošti labai skanų troškinį! Taupesniam variantui troškiniui galima naudoti daugiau kopūsto. Ruošti galima keptuvėje, o jei ruošite labai daug porcijų - galima ir puode.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Toks aromatingas, jaukumu kvepiantis patiekalas! Prie stalo tikrai privilios kiekvieną tiek skoniu, tiek išvaizda. Jei dar neragavote taip apruoštos vištienos, labai rekomenduojame.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Greitas paruošiamas, sotus ir labai skanus brokolių ir avinžirnių srit-fry veganiškai. Skanu su ryžiais ar tiesiog duonos riekele! Papildomai nesūdau, nes sūrumo užtenka iš sojos padažo, bet jei norisi sūriau - papildomai galite pasūdyti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai

Labai paprastas patiekalas, kuris nereikalauja įmantrių sugebėjimų, o visą darbą atlieka orkaitė. Beje, daržoves galite rinktis kokias tik norite ir mėgstate, labai tiktų brokoliai ir kitos daržovės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Puiki vakarienė per 20 minučių! Super skanūs kepsneliai keptuvėje, kuriuos tinka patiekti su šviežiomis salotomis, ryžiais ar kitais mėgstamais garnyrais.

Receptą rasite čia.

Kreminis, aromatingas, kupinas sodraus ir švelnaus skonio patiekalas, kurį ne tik verta, bet ir reikia išmėginti savo virtuvėje. Tikras skonių džiaugsmas burnoje, o gaminimas super paprastas ir greitas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tikras rudeniškas patiekalas visai šeimai. Itin sotus, gardus ir kupinas švelnaus skonio. Gaminamas su vištiena, tačiau galite ją pakeisti kita mėgstama mėsa ar dėti kitų mėgstamų daržovių. Pvz. vietoje brokolio labai tinka šparaginės pupelės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Puikus patiekalas kinų virtuvės gerbėjams. Skanutėlė kiauliena saldžiarūgščiame padaže su ananasais. Tiekiame su ryžiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tirštos ir sočios, labai paprastos, bet ir turtingos įvairiausių skonių sriubos išvirti visai nesudėtinga. Subalansuota šaltesnėms dienoms, bet gardi visais metų laikais. Grikiai šiai sriubai išties labai tinka, bet lygiai taip pat puikią sriubą išvirsite pakeitę juos ryžiais ar perlinėmis kruopomis. Grietinėlę sriuboje galima keisti ir lydytu sūreliu.

Receptą rasite čia.

Tirštų sriubų mėgėjams ši bulvienė labai patiks. Puikiai sušildo, pasotina, o kiekvienas sriubos šaukštas labai labai gardus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Sultinga, puikaus skonio ir gurmaniškai atrodanti vištienos krūtinėlė, kurią paruošite super paprastai. Pomidoriukai kepdami paleidžia sulčių, kurias darniai papildo bazilikų pesto nata, ir visai tai virsta tobulu padažu. Taip paruoštą vištieną labai tinka tiekti su makaronais ar ryžiais ar bulvių skiltelėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Tailando kariai mums yra vienas tų genialių patiekalų, kuriuos gaminame norėdami išskirtinai skaniai, bet be valandų virtuvėje. Ir jais itin paprasta improvizuoti - raudonojo kario prieskonius pakeisite į kitos spalvos kario, vienas daržoves pakeisite kitomis, vietoje krevečių panaudosite vištieną ar lašišą arba avinžirnius ir, regis, tas pats patiekalas sužibės kita spalva.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Puiki idėja pietums ar vakarienei - skanutėliai makaronai kreminiame grietinėlės padaže! Pagardinti spalvingais žirneliais! Beje, žirneliai puikiai tinka ir šaldyti.

Receptą rasite čia.

Šis Tailando virtuvės įkvėptas karis yra vienas tų genialiai paprastų patiekalų, kurie mus gelbėja, kai norisi greitos, maistingos, bet nenuobodžios vakarienės. Daržoves jam šįkart naudojome savo mėgstamiausias, bet jas drąsiai koreguokite pagal savo skonį ir spintelės turinį, pavyzdžiui, vietoje morkos galite įdėti saldžią bulvę, vietoje brokolio - špinatų ar kaip tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Labai greitai paruošiama ir labai skani pievagrybių sriuba, kurią paruošti neužtruks nė pusvalandžio! Labai tinka jau išpilstytą sriubą pabarstyti tarkuotu fermentiniu ar trupintu pelėsiniu sūriu, kepintais duonos kubeliais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Paruošite greitai, o suvalgysite dar greičiau! Ši sriuba soti, su švelniu lydyto sūrelio prieskoniu, pievagrybiais, kremiška ir labai labai skani. Patiekiant galima pabarstyti smulkintais žalumynais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai skanus ir paprastas patiekalas, kuriam nereikia dug pastangų ir įgūdžių. Vienu kartu paruošite ir vištienos blauzdeles, ir garnyrą prie jų, beliks tik skanauti! Receptas neimlus proporcijoms - jas galite drąsiai keisti.

Receptą rasite čia.

Viską paruošite viename inde, t.y. keptuvėje. Aišku, su sąlyga, jei ją galima naudoti orkaitėje. Jei ir ne, tikrai nebus sudėtinga viską perpilti į kepimo indą ir paruošti puikų plovą primenantį troškinį.

Receptą rasite čia.

Taip paruošta vištiena yra labai kvapni, paruošti neužtrunka, o mėsytė sultinga, minkšta ir super skani. Labai skannu valgyti su ryžiais, makaronais ar šviežia duonele.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Čili troškinys, tik šį kartą vegetariškas. Soti, labai skani ir greitai pagaminama, puikus pasirinkimas, kai neturi daug laiko.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Tikriausiai daugelis mėgsta balandėlius, o ar esate ragavę tinginių balandėlių? Tai daug greitesnis ir paprastesnis receptas, o skonis - visai kaip balandėlių! Pasiilgote mėgstamiausių balandėlių, tačiau neturite laiko ilgai suktis virtuvėje?

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Audronė

Paprasta, labai skanu ir puošnu! Mums šis patiekalas šiek tiek priminė plovą - tik daug greitesnę jo versiją, kuomet nereikia stoviniuoti prie viryklės. Visus ingredientus sudėsite į kepimo formą, pašausite į orkaitę, truputis kantrybės, kol iškeps ir puikus, kvapnus patiekalas jau ant Jūsų šeimos stalo! Jei mėgstate aštriau, formos viduryje, prieš pašaunant į orkaitę, dėkite galvą česnako. Tiekite su marinuotimis daržovėmis, čia ypač tiks agurkėliai!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Audronė

Kvapni, soti ir tiršta kopūstų sriuba su kukulaičiais ne tik pamalonins skrandį, bet iš sušildys vėsiomis dienomis! Sriuba gana soti, todėl atstos kartu ir pagrindinį patiekalą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai sotus patiekalas, kurį itin paprasta paruošti! Į skardą sluoksniuojame neįmantrius ingredientus, pašauname į orkaitę, o visi namai pakvimpa tiesiog pasakiškai gardžiai! Šiame recepte naudojama kiaulienos nugarinė, tačiau gardžiai pavyks ir su vištiena. Kvapnus padažas apgaubia mėsą ir daržoves, puikiai tinka tiekti su bulių koše ar ryžiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Labai paprastai pagaminamas, tačiau kupinas sodraus skonio patiekalas, kuris patiks visiems šeimos nariams. Šis troškinys kilęs iš Vengrijos ir ten žinomas pavadinimu vištienos paprikašas, nes padažo pagrindą sudaro būtent saldžios paprikos milteliai. Tad nenustebkite, jei recepte nurodytas jų kiekis pasirodys didelis - jie suteiks padažui sodrų, bet tikrai neaštrų skonį, kuris tobulai susilies su gerai išsitroškinusiais vištienos gabalėliais. Žinoma, paprikos miltelių kiekį galite koreguoti ir pagal save.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Greitai paruošiami pietūs ar vakarienė - makaronai su puikiu daržovių padažu. Ruošiama be mėsos, todėl tiks vegetarams ar tiesiog norintiems paįvairinti savo mitybą!

Receptą rasite čia.

Labai paprastai pagaminamas ir labai skanus patiekalas, kuris patiko mūsų šeimynai. Beje, jeigu norite, kad bulvės iškeptų greičiau, jas dėkite ne taip tankiai arba prieš kepant trumpai apvirkite.

Receptą rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital