Iškepki man keksiukų - 41 puikus keksiukų receptas
AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-02-05
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 89)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 89)
@Shutterstock
Sparčiai artėja Mamyčių diena! Ką greito, nesudėtingo ir labai skanaus galima būtų paruošti? Keksiukų!
Atrinkome net 41 puikiausią, skaniausią, mūsų mėgstamiausią receptą, iš kurių tikrai išsirinksite, kuo palepinti savo brangiausiems. Beje, čia rasite ir tokių, kurių net nereikės kepti!
Labai paprasta ir labai skanu! Iškepa minkšti, purūs keksiukai. Šį kartą kepiau su džiovintomis spanguolėmis, tiktų čia ir riešutai, bet galite ir nieko nedėti į tešlą.
Minkštutėliai, pasakiškai skanūs varškės keksiukai, kuriais galite nustebinti visus artimuosius ir draugus meilės dienos proga! Kremu keksiukus patariama puošti prieš pat patiekiant, nes šis labai skanus kremas ilgiau pabuvęs šilumoje gali tirpti. Bet koks jis skanus!
Labai paprastai paruošiami, minkšti ir skanutėliai šokoladiniai keksiukai smaližiams. Jiems nereikės jokių įmantrių ingredientų - ruošiami net be pieno produktų! Iškepusius tinka pabarstyti cukraus pudra ar kakava ar skanauti visai be papuošimo.
Lengvas ir greitai paruošiamas receptas. Nustebins savo minkštumu. Ne per daug saldūs ir pabarstyti traškiomis avižomis, puikus pasirinkimas, kai greitai užsinori ko nors saldaus ar norite išsikepti savaitės paruoštuką.
Labai tikėtina, kad šie keksiukai pranyks ir be kremo, tačiau jei norite prašmatnesnių keksiukų – nepamirškite įdaro ir grietinėlės kremo. Beje, kremą galite pagardinti, maisto trintuvėje sutrynę apie 10 vidutinio dydžio braškių ir sumaišę su grietinėle. Tuomet kremas įgaus ryškesnį skonį. Tiesa, keksiukai tampa ne tokie minkšti, kuomet laikomi šaldytuve. Jeigu nusprendėte nenaudoti grietinėlės kremo, tada keksiukus laikykite uždengtus kambario temperatūroje.
Greitai ir visai nesudėtingai paruošiami, labai skanūs keksiukai! Kepti juos galima tiek su vyšniomis (beje, jos tinka ir šaldytos), tiek su trešnėmis (todėl rekomenduojame receptą pasižymėti ir vasarai). Jei kepsite su trešnėmis, į tešlą dėkite mažiau cukraus.
Neįtikėtinai paprastas keksiukų receptas! Vos keli ingredientai, o skonis - nuostabus. Jeigu norite receptą patobulinti, galite pagardinti uogiene, šaldytomis ar džiovintomis uogomis, ar aplieti tirpintu šokoladu. Šiais keksiukais tikrai nustebinsite savo artimuosius.
Labai skanūs ir labai dailūs sūrio keksiukai. Traškus sausainių pagrindas ir kremiškas viršus labai patiks smaližiams! Puošiame uogomis ar skanaujame ir be jų. Žavingas desertas saldžiam desertui.
Šiuos labai minkštus ir skanius keksiukus paruošti užtruks vos kelias minutes, reikės tik trupučio kantrybės, kol iškeps. O nuo stalo jie išgaruos dar greičiau. Tobulai skanu su puodeliu kvapnios arbatos ar kavos, stikline pieno.
Tokie žavingi keksiukai gali tapti puikia stalo puošmena ir gardžiu skanumynu. Tobulas įdaras, lyg mažas siurprizas kiekvienam valgančiam suteikia džiaugsmo ir dar daugiau puikaus skonio.
Su krafinais reikia kantrybės, bet išmėginti tikrai verta - kiek ovacijų sulaukia vien jų išvaizda! Kas yra krafinas (angl. cruffin)? Tai prancūziško raguolio (pranc. croissant) ir keksiuko (angl. muffin) meilės vaisius!
Citrininiai keksiukai, kuriuos kepti labai skanu su mėgstamomis uogomis, net šaldytomis (jas prieš tai atitirpinkite ir nuvarvinkite) arba vaisių gabaliukais. Tikras gėris!
Natalija rekomenduoja: SKANIAUSI keksiukai, kuriuos yra kepusi ir valgiusi. Jie iš tiesų turi visko, ko norisi iš keksiuko: minkštas, purus, klampus, drėgnas. Keksiukams tinka ir šaldytos uogos, jų net nereikia atitirpinti. Taip pat galima naudoti šilauoges, avietes, braškes, šokolado gabaliukus, riešutus, serbentus, gervuoges, aguonas, ką tik sugalvosite.
Šie keksiukai yra ypač purūs, minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Braškių įdaras ir lengvas braškinis grietinėlės kremas suteikia keksiukams superinio skonio, na, o braškė ant keksiuko viršaus viską vainikuoja lengva rugštele. Braškes galite naudoti ir šaldytas.
Minkštutėlio, puraus biskvito, šokolado skonio, su dangiškai skaniu maskarponės - grietinėlės kremu, tiesiog tirpsta burnoje... Rekomenduojame kremu keksiukus puošti prieš pat patiekiant, nes kremas toks lengvas, kad kambario temperatūroje gali ištirpti. Išbandykite šį puikų receptą!
Minkšti ir drėgni keksiukai su kriaušių gabalėliais. Jie labai skanūs ir be kremo, bet kremas jiems priduoda šventiškumo. Prieš puošiant keksiukus, juos visiškai atvėsinkite, kad kremas neištirptų!
Lengvas ir nesudėtingas receptas, norintiems nustebinti draugus ar artimuosius! Dvispalvis kremas nėra sudėtingas, tiesiog reikės šiek tiek pastangų ir laiko.
Vieni puriausių ir skaniausių keksiukų! Šiems skanuoliams nereikia nei kiaušinių, nei pieno produktų, todėl patiks ir tiems, kam šių produktų pritrūko šaldytuve, ir tiems, kas šiems produktams alergiški ar tiesiog jų vengia savo mityboje. Skanaus!
Tobuli savaitgalio pusryčiai daugeliui tikriausiai asocijuojasi su blyneliais. Šie blyneliai – mažyčiai Dutch babies, kepti keksiukų formelėje. Atrodo dar patraukliau ir pasidalyti juos lengviau
Patys skaniausi keksiukai! Jų kremas tirpstantis burnoje ir tobulai kremiškas, bet keksiukai tikrai skanūs ir be jo. Puikus desertas, prie puodelio kavos ar kvapnios arbatos.
Reikia greit sumaišyti paprasčiausius ingredientus, kurie beveik visada maišosi spintelėse arba šaldytuve, ir bam, keksiukas yra. Tiksliau 7 keksiukai su riešutų sviestu. Tiek jų gavosi iš šito kiekio produktų. Patys keksiukai labai paprasti, lengvi, bet riešutų sviestas suteikia truputį sprangumo, todėl prie kakavos, kavos ar arbatos jie puikūs.
Labai dailūs, kvapnūs ir gaivūs keksiukai. Apelsinus geriausia rinkitės saldesnius arba galite juos pakeisti mandarinais. Keksiukai dailūs, su maloniai karamelizuotais vaisiais. Jei patieksite neapverstus, ragaujančių laukia dar didesnė staigmena!
Keksiukus galite dekoruoti kaip tik patinka. Šie buvo apibarstyti sutraiškytais mėtiniais saldainiais, bet puikiausiai galite naudoti keksiukų pabarstukus, šokoladą, vyšnias ir t.t. Keksiukai iškepa be galo skanūs, minkšti ir tirpstantys burnoje.
Morkų keksiukai... Iš tikro, jei nežinotum, kad yra dėta morkų, net nežinotum apie jų egzistavimą čia. Manytum gal koks meduolis. Šie keksiukai labai minkšti, kvapnūs, o citrininis kremas duoda savotiška rūgštelę.
Šie keksiukai pavyksta labai skanūs, drėgni ir kvapnūs. Rekomenduojame išbandyti ir Jums! Kepti galima su šilauogėmis, avietėmis, mėlynėmis ar kitomis mėgstamomis, uogos tinka net ir šaldytos arba galima keisti šviežiais ar konservuotais vaisiais.
Gražuoliai ir labai skanūs keksiukai, be jokio kepimo! Keksiukus stingdinti reikėtų bent kelias valandas, o geriau pernakt, tad puikiai tiks pasiruošti iš vakaro ypatingiems pusryčiams.
Šiems keksiukams nėra abejingų. Tai tikra saldumo bomba, bet jie tikrai ypatingi ir nekasdieniniai. Jeigu norite, galite drąsiai juos puošti dar sūrio kepure. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite apie 30 keksiukų.
Labai purūs, aromatingi, tirpstantys burnoje keksiukai. Jeigu nemėgstate razinų, jų galima visai nedėti ar pakeisti džiovintomis spanguolėmis, vyšniomis, slyvomis.
Ina kviečia pasilepinti šiltais, skaniais ir kvapniais keksiukais. Vietoje vyšninio jogurto ir vyšnių uogienės galite naudoti ir kitokio skonio jogurtą bei uogienę. Beje, keksiukai skanūs ir atvėsę.