Greitas pomidorinis "Marinara" padažas - kaip pasigaminti?
AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-10-20
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
Šį straipsnį jau įvertinote
(BALSAVO: 0)
Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" laidos svečias Jonas Jonušas dalinosi patarimu, paruošti greitą pomidorinį padažą "Marinara". Jonas dalinasi patarimais, kokius pomidorus rinktis, ką daryti, jei jie nėra pakankamai saldūs, trumpai supažindina su padažo pavadinimo istorija.
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
Šis padažas nėra imlus tikslioms proporcijoms, čia svarbiausia vadovautis ingredientų ir savo skoniu. Jei pomidorai nepakankamai saldūs - padažą galima pasaldinti, jei patinka intesnsyvesnis skonis - dėti daugiau česnako.
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!