Greitas pomidorinis "Marinara" padažas - kaip pasigaminti?

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-10-20
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
Greitas pomidorinis "Marinara" padažas - kaip pasigaminti?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vakarienė per pusvalandį" laidos svečias Jonas Jonušas dalinosi patarimu, paruošti greitą pomidorinį padažą "Marinara". Jonas dalinasi patarimais, kokius pomidorus rinktis, ką daryti, jei jie nėra pakankamai saldūs, trumpai supažindina su padažo pavadinimo istorija.

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

 

Šis padažas nėra imlus tikslioms proporcijoms, čia svarbiausia vadovautis ingredientų ir savo skoniu. Jei pomidorai nepakankamai saldūs - padažą galima pasaldinti, jei patinka intesnsyvesnis skonis - dėti daugiau česnako.

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital