Gaivūs vasariški tortai - dalinamės 27 puikiais receptais!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2017-07-03
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivūs vasariški tortai - dalinamės 27 puikiais receptais!
@ Shutterstock

Jau prabėgo pirmas vasaros mėnuo, o ar Jūs spėjote pasimėgauti gaiviais ir lengvai vasaros skanėstais?

Gaivūs, saldūs, lengvi ir pasakiškai skanūs - net 27 puikūs tortų receptai, kuriais dalinasi LaMaistas.lt skaitytojai ir SkoniuBlogas.LaMaistas.lt projekto dalyviai.

 

Nekeptas varškės tortas su varškės kremu ir braškėmis

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Šokoladinis sausainių pagrindas, šokolado gabaliukai labai švelniame varškės kremo sluoksnyje ir braškės - tobulas derinys! Tortas nėra pernelyg saldus, todėl patiks mėgstantiems gaivesnius desertus. Paruošimas užtruks vos pusvalandį, reikės tik trupučio kantrybės, kol tortas sustings ir galima bus ragauti!

Receptas čia.

 

Nekeptas sausainių tortas su braškėmis ir maskarpone

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Puikus sūrio tortas, kurio nereikia kepti - tobulai karštai vasarai! Tortui nereikia jokių įmantrių ingredientų, ljis abai skanus, o jei norite jį dar patobulinti, tarp pagrindo ir sūrio kremo galite pertepti uogiene ar šviežiomis trintomis braškėmis.

Visas receptas čia.

 

Gaivus jogurto tortukas

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Nekeptas tortas, kurio nuostabų skonį galite pritaikyti pagal save - rinkitės įvairių skonių jogurtą: persikų, braškių, kokosinį ar visai be jokių priedų! Torto viršui labai tinka ne tik braškėmis, o bet kokios mėgstamos uogos. 

Receptą rasite čia.

 

Maskarponės tortas su braškėmis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Pasakiškai skanus ir vasariškas tortas su braškėmis! Recepte rasite ne tik detalų aprašymą, bet ir gausybę nuotraukų, kurios padės detaliai suprasti, kaip paruošti šį nuostabų tortą! O paruošti jį visai nesudėtinga, tad raitokitės rankoves!

Receptas čia.

 

Varškės tortas su braškėmis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai skanus, gaivus ir vasariškas tortas! Jeigu skubate, galite vietoje naminio biskvito naudoti pirktinį arba daryti pagrindą iš sausainių - sutrupinkite 200g sausainių ir sumaišykite su 120 g sviesto, suberkite į torto formą, rankomis paspauskite, kad suformuotumėte pagrindą, o toliau viską darykite kaip nurodyta recepte. Ir štai puikus tortas ant Jūsų stalo!

Nuostabų receptą rasite čia.

 

Gaivus nekeptas jogurtinis tortas su uogomis

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Tortas dailus kaip iš pasakos! Bet neišsigąskite, jį pagaminti kur kas paprasčiau, nei gali atrodyti! Šokoladinis torto pagrindas ir šokoladinis glajus tobulai įrėmina vasaros uogų gaivą!

Receptas čia.

 

Nuostabus baltojo šokolado tortas su braškėmis

 

Nuotraukos šaltinis "Jurgittos receptai"

 

Dangiško skonio tortas! Tortas su puriu, lengvi biskivitu ir saldžiu baltojo šokolado ir grietinėlės kremu, o nuostabios gaivos jam suteikia braškės! Jei norite saldesnio torto, braškių galite dėti mažiau, jei gaivesnio - daugiau.

Receptas čia.

 

Gaivus nekeptas braškinis tortas su jogurtiniu kremu

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Nekeptas pagrindas ir net trys sluoksniai dangiškos palaimos - štai toks yra šis nuostabus braškinis tortas! Torto pagrindui galite naudoti džiūvėsėlius ar sausainius,  jogurto bei braškių sluoksniai jus užburs purumu ir vasariška gaiva. Verta paragauti!

Visą receptą rasite čia.

 

Nekeptas varškės tortas su uogomis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Paprasčiausi sausainiai, kreminė varškė, uogos ir dar keli ingredientai, keliolika minučių paruošimo ir truputis kantrybės, kol tortas sustings šaldytuve - tik tiek tereikia tam, kad galėtumėte mėgautis nuostabiai skaniu ir paprastai paruošiamu tortuku!

Torto receptą rasite čia.

 

Jogurtinis braškių ir bananų tortas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Tobulai gardus tortas! Bananų saldumas nuostabiai dera su švelniu varškės kremu ir gaiviomis braškėmis. Puikiai tiks vasaros šventėms ar tiesiog savaitgaliui prie puodelio kavos. Receptas nesudėtingas bei detaliai aprašytas, todėl tortas turėtų pavykti net virtuvės pradinukams. 

Receptas čia.

 

Nekeptas gaivus varškės tortas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai gaivus varškės desertas - tortas. Ruoškite su mėgstamomis uogomis ar vaisiais, puikiai tinka ir konservuoti persikai, ir šaldytos braškės (prieš naudojant, jas atitirpinkite ir nuvarvinkite). Šiam tortui galite paruošti ir sausainių - sviesto pagrindą.

Receptą rasite čia.

 

Nuostabus braškinis tiramisu

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Trintos braškės, visai kaip iš vaikystės, susijungia su klasikiniu itališku Tiramisu desertu. Puikų braškinį tiramisu galite ruošti atskirose stiklinėse ar viename dideliame inde ir tiekti iš jo. Prieš skanaudami būtinai atvėsinkite!

Receptas čia.

 

Puikusis varškės tortas su vyšniomis

 

Nuotraukos šaltinis "Jurgittos receptai"

 

Tortas labai paprastai pagaminamas, bet nepaprastai skanus! Tai vienas iš tortų, kurių nereikia kepti, todėl gaminimo procesas dar paprastesnis! Švelnus varškės kremas persipina su malonia vyšnių rūgštele ir tiesiog užburia skonio receptorius!

Visą receptą rasite čia.

 

Nuostabus nekeptas braškinis varškės tortas

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Gaivus, saldus ir lengvas - puikus tortukas! Švelnus kreminės varškės sluoksnis tiesiog tirpsta burnoje, braškės maloniai gaivina... O geriausia, kad šio torto nereikia kepti!

Receptas čia.

 

Gaivus ir greitas nekeptas maskarponės tortas "Pina Colada"

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Užtruksite vos 30 minučių, o skonis - pasakiškas! Tortas sodraus skonio ir sotus, todėl vienu tortu pavaišinsite daug draugų. Jeigu norite lengvesnio torto, dalį sūrio galite keisti jogurtu, tačiau tuomet kremą reikėtų ruošti su želatina, kad jis geriau stingtų.

Receptas slepiasi čia.

 

Nekeptas varškės ir braškių tortas

 

Nuotraukos šaltinis "Apie viską"

 

Tortas labai greitas, labai paprastas ir labai skanus! Tortas gaivus ir pasakiškai gardus, o naudoti jam galite ne tik braškes, bet ir avietes, vyšnias, geriausia tai, kad net nebūtina turėti šviežių uogų - galima naudoti ir šaldytas, tik jas atitirpinus reikėtų nuvarvinti, kad pyragas gerai sustingtų.

Visas receptas čia.

 

Burnoje tirpstantis Niujorko sūrio pyragas su vyšniomis

 

Nuotraukos šaltinis "Inga's Sweeterie"

 

Tai tikrų tikriausia klasika, kurią privalu bent kartą per metus iškepti. Sūrio pyragas, galima teigti, tinka visomis progomis, o keičiant papuošimo uogas ar vaisius, įmanoma visada nustebinti kažkuo nauju.

Receptą rasite čia.

 

Greitas maskarponės tortas su juodaisiais serbentais

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Pasakiškai skanus ir gaivus tortas! O šauniausia, kad jo nereikia kepti, tad ne tik nereikės suktis prie karštos orkaitės, bet ir galėsite šį skanėstą paruošti net ir mažoje sodo virtuvėlėje. Tortui puikiai tiks ne tik serbentai, bet ir kitokios uogos - vyšnios, avietės ar braškės.

Visą receptą rasite čia.

 

Greitas nekeptas varškės tortas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai švelnaus skonio, kreminės konsitencijos tortas, kurį galite ruošti su mėgstamomis uogomis ar net konservuotais vaisiais! Receptas itin paprastas ir labai detaliai aprašytas, todėl puikiai pavyks ir tiem, kurie neturi daug patirties virtuvėje!

Receptą rasite čia.

 

Greitas nekeptas plikytų sausainių tortas su varškės kremu

 

Nuotraukos šaltinis "Saldymetis"

 

Šį skanutėlį tortą pagaminsite itin greitai ir paprastai! Tortui nereikia nei kepti biskvito, nei sausinių pagrindo - jame slepiasi plikyti sausainukai. Švelnus varškės ir grietinėlės kremas tiesiog reikalauja gaivių uogų ar vaisių gabaliukų - čia jau galite pasinaudoti fantazija ir naudoti mėgstamiausius, puikiai tiks braškės, mėlynės, avietės, konservuoti persikai.

Receptas čia

 

Tortas "Žalioji mėlynė"

 

Nuotraukos šaltinis "Kūmutės Virtuvė"

 

Švelnus samanų paklotas nusėtas mėlynėmis... Tortas svajingas ir vien jo vaizdas nejučia primena miško kvapą. Biskvitams nudažyti naudojamas slaptas ingredientas, kurio skonio nė nepajusite. O pasakiškam kremui galite naudoti ne tik šviežias bet ir šaldytas mėlynes, taip pat tiks ir kitos uogos, tik jeigu naudosite rūgštesnes, pvz., vyšnias, reikėtų šiek tiek daugiau cukraus.

Receptas čia.

 

Fantastiškas tortas su varškės ir kondensuoto pieno kremu bei braškėmis

 

Nuotraukos šaltinis "Jurgittos receptai"

 

Puikus tortas, kuris įtiks tikriausiai kiekvienam smaližiui - tortas ir saldus, ir gaivus. Šiame recepte, kitaip nei dažniausiai kituose tortuose, vaisinis želė sluoksnis perkeliamas iš viršaus į torto vidų!

Receptas čia.

 

Gaivus braškinis - apelsininis tortas su varškės kremu

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Užburiančiai gaivus tortas, kvepiantis braškėmis ir saldžiais apelsinais! Tortas ne tik ypatingai šventiškai atrodo, bet ir yra labai skanus! Paragaukite ir įsitikinsite. 

Visas receptas čia.

 

Šokoladinis maskarpone sūrio tortas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Tobulai skanus, burnoje tirpstantis sūrio tortas su šokoladiniu pagrindu ir šokoladiniu viršumi tikriems smaližiams! Šio torto nereikia kepti, paruošti labai paprasta, tereikės trupučio kantrybės sulaukti, kol jis sustings šaldytuve.

Visas receptas čia.

 

Gaivus tortas su varškės kremu "Braškės samanose"

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Nuostabaus grožio tortas - lyg nužengęs tiesiai iš miško pasakos! Tortas su labai skaniu varškės kremu ir gausybe braškių. Jei norite dar labiau miško pasaką primenančio torto, jį galite ruošti ne tik su braškėmis, bet ir kitomis uogomis, pavyzdžiui, mėlynėmis.

Viskas skanėsto receptas čia.

 

Nekeptas braškių tortas su kokosų drožlėmis ir kokosų pienu

 

Nuotraukos šaltinis "Oditėlės blogas"

 

Paprasta paruošti, o skonis - pasakiškas... Tortas labai malonios kreminės konsistencijos, su gaiviais braškių gabaliukais, todėl jame tobulai persipina kremo saldumas ir lengva uogų rūgštelė. Skanaus!

Visas receptas čia.

 

Šokoladinis jogurtinis tortas su braškėmis

 

Nuotraukos šaltinis "Baking Secrets"

 

Nuostabaus skonio šokoladiniai biskvitai, švelnus jogurto kremas ir tokie vasariški braškių gabaliukai tiesiog užburia ir vilioja kiekvieną... Tortas nėra pernelyg saldus, todėl labai patiks mėgstantiems gaivesnius skanėstus. O jeigu mėgstate saldžiau, kremą galite savo nuožiūra pasaldinti.

Visas receptas čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital