Burokėlių majonezas - rodome kaip!

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2019-12-15
Burokėlių majonezas - rodome kaip!

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Kalėdų belaukiant" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip paruošti naminį burokėlių majonezą. Jei ieškote būdų kaip namie greitai pasigaminti naminį majonezą, šį burokėlių majonezą tikrai verta išbandyti. Šefas Tomas primena svarbų faktą - visi majonezui naudojami produktai turi būti vienodos temperatūros, geriausia prieš gaminant viską palaikyti šaldytuve bent porą valandų.

 

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

Burokėlių majonezui paruošti Jums reikės:

  • 400 g rapsų aliejaus
  • 60 g kiaušinių trynių
  • 60 g nugarintų burokėlių sulčių*
  • 40 g garstyčių
  • 15 g medaus
  • 10 g česnakų sulčių

 

*Burokėlių sultis reikėtų kaitinti puode tol, kol jų tūris sumažėja daugmaž tris kartus, t.y. skonis ir spalva tampa labai koncentruoti. Tada atvėsinti ir naudoti gaminant majonezą.

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital