Aplink pasaulį - 39 nuostabūs receptai iš įvairių pasaulio šalių

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2021-01-21
Aplink pasaulį - 39 nuostabūs receptai iš įvairių pasaulio šalių
@Shutterstock

Nuo Lietuvos iki Amerikos, Kinijos, Gruzijos, ar kur tik sugalvosite! Šiandien kviečiame paįvairinti savo meniu ir pasinerti į kulinarinę kelionę, neišeinant iš virtuvės!

Siūlome net 39 puikius įvairių pasaulio virtuvių receptus, iš kurių išsirinks kiekvienas. Skanaus!

 

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima koreguoti pagal savo skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Receptą rasite čia.

Nors blynas šveicariškas, bet labai tiks ir patiks lietuviškos virtuvės gerbėjams. Šie blynai taupūs ir labai skanūs. Iš nurodytų ingredientų kekio kepti galima didesnėje keptuvėje vieną blyną arba mažesnėje du blynus. Tradiciniai Šveicariški bulviniai blynai tiekiami kaip sotūs pusryčiai ar garnyras.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Makaronų rageliai skęstantys super kremiškame sūrio padaže - taip, tai garsusis sotusis Mac n Cheese, JAV tapęs kone nacionaliniu patiekalu ir beveik kiekvieno amerikiečio vaikystės nostalgija panašia kaip mums kugelis. Šis Mac n Cheese be galo kremiškas, sūriškas, tobulai skanus karštas, bet gardus ir pašildytas. Daug žodžių čia nereikia - paragavę įsitikinsite patys, koks šis makaronų ir sūrio apkepas yra puikus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Niujorko sūrio pyragas - tikrų tikriausia klasika, kurios ragavę yra tikriausiai daugelis smaližių. Švelni vyšnių rūgštelė tobulai dera su pyrago saldumu, bet vietoje vyšnių taip pat tinka ir kitos šaldytos uogos ar švieži/konservuoti vaisiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Kanelės - prancūziški pyragaičiai iš Bordo regiono išpopuliarėjo, atrodytų, per akimirką. Traškiu, karameliniu paviršiumi ir minkštutėliu, burnoje tirpstančiu vidumi, nuostabiu aromatu bei ypač ryškiu skoniu žavintį gardėsį kepa (ar planuoja kepti) tikrai dažnas smaližius! O daugelis jų susiduria su įvairiais klausimais bei problemomis - kanelės gan kaprizingos, bet jas iškepti namuose tikrai įmanoma. Dalinamės naudingais patarimais ir receptu.

Receptą rasite čia.

Taip paruošta vištiena yra nereali - minkštutė, sultinga, norisi ją suvalgyti iki paskutinio trupinėlio. Kitaip būti ir negalėtų, nes šis patiekalas yra daugumos italų restoranų Amerikoje pasididžiavimas, žinomas "Chicken Parmigiana" vardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Tradicinis itališkos lazanijos receptas, kuris nudžiugins net tuos, kurie retai sukasi virtuvėje, nes nes receptas labai detalus. Lazanijos paruošimas užtruks, tačiau rezultatas išties puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Sūriški, kremiški ir be proto puikūs - šiuos lengvai paruošiamus karštus sumuštinius sutiksite beveik kiekviename Paryžiaus restoranėlyje. Šis receptas klasikinis ir puikus savaime, bet drąsiai juo improvizuokite - į sumuštinius galima įdėti po riekelę pomidoro, įberti mėgiamų žalumynų, kumpį keisti sūdyta ar rūkyta lašiša ar kaip tik sugalvosite. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Troškinio pavadinimas kilęs iš fricassee gaminimo technikos pavadinimo. Tai būdas, kai mėsa supjaustoma ir iš pradžių yra apkepama, o tuomet patroškinama padaže. Viskas apkepama, o tik vėliau troškinama baltame padaže - tradiciškai yra naudojamas bešamelio padažas, tačiau kartais jis pakeičiamas kitais baltais padažais su grietinėle, grietine, sūriu, baltu vynu. Dar daugiau gardžių troškinių receptų rasite šiame straipsnyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Avinžirniai - maistingi, kvapnūs ir labai skanūs. Jie ypač populiarūs Maroko virtuvėje. Greitai paruošiama pomidorinė sriuba su avinžirniais. Valgome su šiežios duonos riekelę ar vieną.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tai yra pats skaniausias braunis, kokio mums kada nors teko ragauti.  Labai šokoladinis, labai drėgnas ir su idealiai traškia plutele viršuje. Po kiekvieno kąsnio jo norisi dar ir dar. Puikus tiek vienas, tiek su kaušeliu ledų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Puikus receptas kinų virtuvės gerbėjams, pagal kurį nuostabų patiekalą galima paruošti neiškėlus kojos iš namų. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.

Receptą rasite čia.

Traški, labai skani tešla ir labai obuolinis įdaras! Toks pyragas ypač skanus dar šiltas su kaušeliu ledų, bet tikrai gardus ir atvėsęs. Blizgus, susikaramelizavusiu viršumi - kaip iš kino filmo!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas daržovių karis su vištiena. Jeigu norite vegetariško varianto, mėsą galite pakeisti avinžirniais ar lengvai apkepintais tofu gabalėliais.

Receptą rasite čia.

Čanachai - tradicinis gruzinų patiekalas, kuris labai mėgstamas ir Lietuvoje. Tai dažniausiai molinėse ar ketaus puodynėse paruoštas troškinys su mėsa ir įvairiomis daržovėmis. Siūlome sužinoti, kaip paruošti tikrus gruziniškus čanachus bei dalinamės įvairiais čanachų receptais ir variacijomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Pagal šį receptą paruošite puikią klasikinę itališką Margaritos tipo picą. Jei norite sočiau, galite pagardinti savo mėgstamais priedas: kumpio griežinėliais, jalapeno pipirais, malta jautiena, pievagrybiais, saulėje džiovintais pomidorais ar kuo tik sugalvosite. Iš recepte nurodyto kiekio iškepsite dvi gana dideles picas. Mums labiausiai patinka, kai picos padas traškus ir tirpstantis burnoje, tad kočiojame gana plonai. Bet jeigu mėgstate storesnį padą, kočiokite storiau, tik tuomet picą kepti reikėtų truputį ilgiau.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Pasakiškai kvapnus, tiesiog tirpsantis burnoje prancūziškas bulvių apkepas! Nereikės jokių įmantrių ingredientų, tik kantrybės, kol iškeps. Apkepas tikrai sotus, bet kiekvienas jo kąsnis, oi kaip vertas mažos nuodėmės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Minkštučiai mėsos kukuliukai kvapniame pomidorų padaže yra italų virtuvės pasididžiavimas. Jie dažniausiai valgomi užsikandant duonele ar tiekiami su spagečiais ar kitais makaronais. Pagaminami nesudėtingai, o skanu be galo!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Tamsus, karamelizavęsis, beveik apdegęs viršus ir burnoje sutirpstantis kremas viduje - tai garsusis degintas Baskų sūrio pyragas. Kreminis, švelnus ir pasakiškai skanus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Burgundiškas jautienos troškinys yra vienas populiariausių jautienos troškinių. Ypač mėgstamas JAV, kur troškinį išpopuliarino garsioji Julia Child, teigusi, kad tai pats skaniausias jautienos patiekalas. Pavadinimas galbūt skamba prabangiai ir skonis tikrai stebina, tačiau jam puikiai tiks pigi jautienos dalis ir paprasčiausias sausas raudonas vynas. Svarbiausia dalis - naudoti puodą, kuris tinka kaitinti ir orkaitėje. Daugiau garžių jautienos troškinių receptų rasite šiame straipsnyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Gaivus klasikinis itališkas desertas. Jį galite patiekti tiek su uogomis (tinka ir šaldytos, patroškintos), tiek su mėgstamais vaisiais, uogiene, sirupu ar kaip tik sugalvosite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Šį skonį tikriausiai daugelis atsimena dar iš vaikystės. Minkšti ir labai skanūs, šilti pusryčių skrebučiai, kuriuos ragaujame vienus, su uogiene ar tiesiog pabarstę cukraus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Beždžionėlių duona yra ne tik žavingas bei nesudėtingas, bet ir labai jaukus kepinys - smagu ją lipdyti iš nedidelių rutuliukų, o tuomet susėdus su artimaisiais plėšti po karamelišką kąsnį ir besišnekučiuojant gardžiuotis. Purūs mieliniai kamuoliukai, kruopščiai apvolioti tirpintame svieste, cukruje ir cinamone - jie tiesiog sutirpsta burnoje, o rankos pačios tiesiasi dar ir dar vieno kąsnio. Ši ruošiama su obuoliais, bet bus labai skani ir be jų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ypatingai skanūs pyragėliai su maltos jautienos įdaras. Pyragėliai šiek tiek primena lietuviškus kibinus ir tikrai ne mažiau gardūs. Pyragėliai labai skanūs tiek šilti, tiek atvėsę, o įdarą galima rinktis ne tik recepte siūlomą, bet ir kitokį mėgstamą, pvz., kumpį su sūriu, kepintus pievagrybius ar daržoves.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Labai skanūs ir greitai pagaminami, sūriu pagardinti vištienos tako. Šis užkandis ne tik labai skanus, bet ir atrodo ypatingai - puikiai tiks vakarėliui ar šeimos pietums. Kiekvienas gali susikonstruoti savo taco - į geldelę dėti tiek ir tokių priedų, kokius labiausiai mėgsta.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Krembriule - Prancūzijos desertų klasika ir turbūt būtų sudėtinga atrasti žmogų, nežinantį šio deserto. Verčiant iš prancūzų kalbos, šio deserto pavadinimas reiškia "degintas kremas". Žinoma, tai dėl traškios karamelinės plutelės, dengiančios deserto paviršių. Pati nuostabiausia krembriulė valgymo dalis? Kai šaukšteliu pramuši karamelės sluoksnį ir pasieki vanilinį kremą, primenantį pudingą, tik 100 kartų skaniau!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Natalija, MagicMint.lt

Daugelis mūsų puikiai žino, koks yra garsiųjų švediškų kukulių skonis, tačiau ar labai toli jis yra nuo autentiškų tradicinių švediškų kukulių? Receptų niuansai priklauso nuo šalies regiono, nuo šeimos tradicijų, nuo virtuvėje esančių kulinarinių knygų kolekcijos, galiausiai – nuo pačio žmogaus, ruošiančio kukulius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Nors šis užkandis atrodo ypač puošniai ir dailiai, paruošti jį daug paprasčiau nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio! Įdarui galite rinktis savo mėgstamus ingredientus, o mes Jums norime parodyti tradicinį, daugelio mėgstamą derinį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Sušiai - tradicinis japonų patiekalas, kuris populiarus visame pasaulyje. Jūrų dumblių, ryžių ir žuvies bei kitų priedų suktinukus pasigaminti namuose nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, tačiau kelias taisykles žinoti būtina. Dalinamės sušių gaminimo ir valgymo paslaptimis bei receptais - nuo tinkamo ryžių išvirimo iki taisyklingo pamirkymo sojų padaže.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Piemenų pyragas - sotus, labai skanus ir nebrangus apkepas, pamaitinsiantis visą būrį! Apatinį piemenų pyrago sluoksnį sudaro malta mėsa, sumaišyta su trupučiu daržovių, o viršutinį - švelnutėlė bulvių košė, kuri, apskrudinus orkaitėje, tampa auksinės spalvos. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Buritas - tai sotus tortilijos suktinukas su mėsos, ryžių, pupelių, sūrio ir įvairių daržovių įdaru. Buritai yra puikus pasirinkimas, jeigu norite susipažinti su Meksikos ir Teks-Meks virtuve, sunaudoti įvairius likučius ar pamaitinti skirtingus produktus mėgstančius valgytojus, tad pasakojame apie juos ir dalinamės net keliais receptais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Mūsų krašte šniceliu dažnai vadinamas džiūvėsiuose apvoliotas maltinukas, kuris, žinoma, labai gardus ir visų mėgstamas, tačiau nuo originalo gerokai skiriasi. Tikrasis Vienos šnicelis yra plonas, išmuštas veršienos kepsnys, paniruotas miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsiuose. Siūlome susipažinti su šiuo bei kitais tradiciniais šniceliais, išmokti juos gaminti bei išbandyti mūsų receptus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Sušildanti ir labai gardi tailandietiška sriuba, kurią nėra sudėtinga pagaminti, o taps pamėgta kiekvieno virtuvėje. Žaliosios citrinos sultis nerokemnduojama pilti į verdančią sriubą ar karštą troškinį, nes sultys nuo karščio tampa karčios, tad jas reikėtų visada pilti tik pačioje pabaigoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Tempura yra plonytėje, traškioje tešloje pamirkyti ir aliejuje skrudinti daržovių, žuvies, jūrų gėrybių ar mėsos gabaliukai. Tai labai populiarus japoniškas užkandis ar įvairių patiekalų ingredientas. Lietuvoje tempura dažniausiai patiekiama kaip užkandis (pavyzdžiui, traškių krevečių tempura ar įvairios daržovės tempuros tešloje), traškios krevetės su tempura yra įsukamos į sušius arba susukti sušiai pamirkomi tempuros tešloje, apskrudinami ir patiekiami šilti. Puikią tempurą tikrai paprasta pasigaminti namuose - jums nereikės jokių įmantrių ingredientų ir ilgai netruksite, bet svarbu žinoti kelias taisykles. Dalinamės jomis ir mūsų mėgstamais receptais.

Receptą rasite čia.

Nuostabiai kvapni ir skalsi svogūnų sriuba, kurioje svogūnų skonio beveik nesijaučia, tad jos mielai paragauja ir tie, kurie svogūnų nelabai mėgsta. Paruošti sriubą užtruks, tačiau rezultatas to vertas.

Receptą rasite čia.

Traški plutelė, minkštutėlė mėsytė ir prapjovus ištekantis auksinis sviestas - niekada nenuviliantys ir daugelio labai mėgstami Kijevo kotletai. Ar mokate pagaminti pačius skaniausius? Dalinamės naudingais patarimais, tradiciniais ir kiek kitokiais receptais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Kesadilijos yra kepti tortilijų pyragėliai su sūriu ir įvairiais priedais: kepta vištiena, faršu, pupelėmis, daržovėmis... Šis greitas ir sotus patiekalas ypač populiarus Meksikoje ir JAV, taip pat mėgstamas visame pasaulyje. Siūlome išmokti gaminti puikiąsias kesadilijas ir dalinamės keliais patikrintais receptais, tačiau netruksite įsitikinti, kad eksperimentuoti gaminant šį patiekalą yra labai lengva!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Trupiniuotis yra ypač paprastai ir greitai paruošiamas, bet tikrai labai skanus amerikietiškas arba britiškas desertas. Jaukumu kvepiantis obuolių trupiniuotis neatsiejamas nuo rudens, tačiau šis desertas suteikia galimybę lengvai eksperimentuoti net ir pradedantiesiems, jį pagaminsite ir su kitokiais vaisiais uogomis. Siūlome susipažinti su obuolių trupiniuočiu iš arčiau!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikus guliašas, kuris atstoja ir sriubą, ir pagrindinį patiekalą, pagal tikrą vengiršką receptą. Į guliašą dažniausiai dedama bulvių ir svogūnų, gali būti pridėta morkų, pastarnokų, salierų. Gaminamos guliašo variacijos be bulvių, bet su raugintais kopūstais arba su pupelėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Įspūdingas ne tik šio torto pavadinimas, bet ir skonis. Tačiau neapsigaukite, skamba įspūdingai, bet paruošti visai nesudėtinga! Tereikia iškepti lakštus, sutepti kremu ir paruošta. Tortui rinkitės mėgstamus riešutus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Bulvės yra neatsiejamos tikrai ne tik nuo Lietuvos tradicinės virtuvės. Sunkiai žemę dirbę, neturtingi žmonės pamėgo ir ėmė auginti bulves vos joms pasiekus Europą. Lietuvoje pradėtas kepti kugelis, Vokietijoje išpopuliarėjo su šonine ir svogūnais keptos bulvės bratkartoffeln, Italijoje - virtinukai gnocchi, o Ispanijoje - omletas su bulvėmis tortilla española.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Japoniškieji „gyoza“ koldūnai mėgstami ne tik tekančios saulės šalyje, bet ir visame pasaulyje. Plonytė tešla, ryškaus skonio įdaras ir ypatingas kepimo būdas jus tikrai sužavės, o pasinaudoję mūsų patarimais ir patikrintais receptais puikių „gyoza“ priraitysite greitai bei lengvai!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ekleras - burnoje tirpstantis, nepamirštamo skonio, tradicinis prancūziškas desertas, suteikiantis tikrą palaimos minutėlę... Tai pailgas, plikytos tešlos pyragaitis, užpildytas gardžiu kremu ir aplietas šokoladu. Vertėtų bent kartą gyvenime pasimėgauti eklerais ir puodeliu kavos Paryžiuje, o beplanuojant kelionę šių tobulų pyragaičių galite išsikepti namuose. Dalinamės plikytos tešlos ir skanutėlių eklerų įdarų bei šokoladinės glazūros receptais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Nuostabiai minkšti viduje ir su traškia plutele išorėje - gardieji bulviniai blynai vokiškai. Beje, tiekti juos labai tinka su obuoliene - išbandykite!

Receptą rasite čia.

Nuostabaus skonio obuolių pyragas, kuris iš karto ruošiamas su kremu! Tai klasikinis Prancūzijos obuolių pyragas, kuris žavi savo paprastumu ir ypatingu skoniu. Paragaukite ir Jūs!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Alina, Apie viską

Chačiapuris - tikras Gruzijos virtuvės simbolis. Tai minkštos tešlos, labai soti, sūriu pripildyta duonelė, kurios įvairios variacijos kepamos skirtingose Gruzijos dalyse. Siūlome išmokti kepti Imeruli chačiapurį, vieną iš žinomiausių ir labiausiai mėgstamų chačiapurių, kurio skonis tikrai nukels į vaišingąjį Kaukazą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Baklava yra toks saldumynas, kurio atsivalgyti tiesiog neįmanoma. Ji tokia skani, jog apsiriboti pora gabalėlių būtų nuodėmė… Gaminant baklavą svarbiausia pamažu aplieti karštą kepinį šaltu sirupu, o ne atvirkščiai. Jei norite į baklavą galite dėti daugiau riešutų, bet mano parašyta pistacijų ir graikinių riešutų proporcija buvo ideali. Beje, baklavai galite naudoti ir paprastą sviestą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Jeigu manėte, kad kiaušinienė tinka tik pusryčiams, tkriausiai dar neragavote Šakšukos! Tirštame, kvapniame, greitai paruošiamame naminiame pomidorų padaže iškepti kiaušiniai – tikras skanėstas. Recepto autorė kviečia išbandyti klasikinį variantą, bet nebijoti ir eksperimentuoti ir patiekalą patobulinti mėgstamomis daržovėmis bei prieskoniais.

Receptą rasite čia.

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
Lida Elvira Petrauskas Ramanauskas
2021-01-21 19:16
Brasil, Argentina y Uruguay tenemos nuestras comidas típicas, no solo Chile y México. También Perú con su comida al estilo asiático y sus pescados. ATSAKYTI
Lida Elvira Petrauskas Ramanauskas
2021-01-21 19:14
Brasil, Argentina ir Uruguay taip pat turem musu tauitnius valgyus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital