Žiemos šventės jau čia pat! Kiekvienas pradedame vis labiau ieškoti, kokių skanėstų pagaminti šventiniam stalui, kuo nustebinti namiškius ir svečius, ką naujo ir dar neragauto išbandyti. Tokiu metu nemažiau svarbu, kad maisto gaminimas netrūktų ilgai, daugiau laiko liktų kitiems pasiruošimo darbams.
Šis tinginio variantas man dar net skanesnis už klasikinį su sausainiais. Dėl kučiukų jis pavyksta toks maloniai minkštutis, saldus tiek, kiek reikia, o spanguolės ir abrikosai suteikia švelnią papildomą skonio natą ir dar daugiau šventiškumo. Nuostabus prie kavos ar arbatos puodelio ir tikrai papuoš bet kokį stalą.
Receptą
rasite čia.
Tai puiki užtepėlė Kūčioms ar Kalėdų stalui. Jei ruošite Kalėdų ar kitų švenčių stalui, papildomai galima įberti tarkuoto kietojo sūrio. Užtepėlė gardinta krapais, bet galima naudoti ir petražoles ar kalendrą, ar kitus mėgstamus žalumynus. Skanu tepti ant krekerių, duoniukų, paskrudinto batono ar duonos riekelių.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Labai skani,soti ir puikiai subalansuoto skonio silkė, kurią nesunkiai pasiruoš kiekvienas. Jei nemėgstate razinų, žinoma, galite jų nedėti ar pakeisti didesniu spanguolių kiekiu. Puikiai tiks Kūčių stalui.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Be galo skanus, gaivus ir labai šventiškai atrodantis tortas, kurį pagaminti užtrunku vos pusvalandį. Jogurtas bei vaisiai šiam skanėstui suteikia gaivos, o maskarponė ir gritinėlė - kremiškumo bei purumo. Šis tortas yra vienas mano mėgstamiausių šventėmis kvepiančių žiemos desertų.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Toks šventiškas, aromatingas, jaukumu kvepiantis patiekalas! Prie stalo tikrai privilios kiekvieną tiek skoniu, tiek išvaizda. Jei dar neragavote taip apruoštos vištienos, labai rekomenduojame. Beje, tokiu paruošimo būdu galima gaminti ir kiaulienos nugarinę, tik šią dar tinka patepti medumi.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šie kąsneliai yra viena greičiausiai paruošiamų šventinių užkandėlių. Tereikia suraikyti agurką, su prieskoniais sutrinti avokadą ir labai trumpai pakepti krevetes. Viskam pakaks vos 15-20 minučių, o ragautojai liks sužavėti tiek šių kąsnelių skonio, tiek išvaizdos.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Jei ieškote padažo, kuris idealiai tiks prie karštų patiekalų ar užkandžių iš mėsos ar žuvies - šis tiks tobulai. Nesudėtingai paruošiamas, iš neįmantrių ingredientų sukurs puikų skonių derinį su pačiais įvairiausiais patiekalais.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Šį žavingai atrodantį ir dar žavingesnio skonio, sultingą lašišos kepsnį paruošite vos per per pusvalandį. Jam tinka tiek vientisa lašišos file, tiek pjausniai ar vienos porcijos dydžio kepsneliai. Pieskonius irgi drąsiai koreguokite pagal savo nuožiūrą ir skonį, nes šis patiekalas nepavykti tiesiog negali.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Su traškia plutele, sultingu vidumi, aromatinga ir be galo skani - tokia pavyksta ši vištiena ir puikiai tinka šventiniam stalui. O spanguolės ir obuoliai suteikia jai išskirtinio šventiškumo. Labai rekomenduoju išmėginti, tikrai nepasigailėsite, ypač kad paruošimas itin paprastas.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Silkių salotų yra labai daug, o geriausia, kad prie jų daug kas tinka, pavyzdžiui konservuoti vaisiai! Šios salotos pavyksta labai skanios, o skonių derinys puikiai subalansuotas. Jei nemėgstate persikų, vietoje jų tiks ir konservuoti ananasai.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Tikrai taip, spanguolės ne tik kisieliui! Šis žavingas nealkoholinis kokteilis puikiai tiks tiek žiemos šventėms, tiek jų belaukiant. Jį ruošti galite tiek su spanguolių sultimis, tiek su naminiu spanguolių sirupu, kurį itin paprasta pasigaminti iš šviežių ar šaldytų spanguolių vos per 15 min., kaip aprašyta recepto patarimuose.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Tai puikus, gardus ir spalvingas patiekalas Kūčių vaišėms. Pažįstami skoniai naujai ir kiek įdomiau, nenuklystant nuo žiemos švenčių tradicijų.
Receptą
rasite čia.
Šie kepsniai pavyksta beprotiškai skanūs! Super traškūs, o agurkėlių ir sūrio viršus duoda kremiškumo bei lengvo pikantiškumo. Kepsnelius skanu valgyti ne tik šiltus, bet ir jau atvėsusius.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Tai pietinėse JAV valstijose mėgstamas ir dažnai gaminamas desertas, angliškai vadinamas Banana split cake. Jį, kaip nostalgišką, prisimena daugybė pietinėse valstijose užaugusių amerikiečių. Čia susijungia Amerikoje populiaraus ledų deserto Banana split skoniai pyrage! Pyragas itin mėgstamas, nes paruošiamas labai greitai, patiekti galima baveik iš karto ar palaikyti šaldytuve, o jo tekstūra lengva, kreminė ir švelni.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Tokio gardaus užkandžio tiesiog neįmanoma nepasigaminti! Nustebinsite visus artimuosius ir draugus. Ypač patiks tiems, kurie mėgsta silkę. Puiki idėja užkandžių stalui ar kai norisi nustebinti šeimą.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Gardus padažas ir puikiai subalansuoto skonio salotos sudaro dar gardesnį junginį! O pelėsinis sūris kiekvienam kąsneliui suteiks tobulą skonio natą. Puikiai tiks tiekti ant šventinio stalo ar pasilepinti ypatingomis dienomis pietums ar vakarienei.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Maloniai traški ir gaivi, lengvai pikantiška užkandėlė. Tinka norint pavaišinti svečius ar pasilepinti patiems.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Jei mėgstate cinamoną, šis sūrio pyragas tikrai patiks. Intensyviai, tačiau subalansuotai cinamoninis, toks kvepiantis žiema ir šventėmis, šis sūrio pyragas yra labai gardus. Pyragas pavyksta kreminis, minkštutis, o plaktos grietinėlės sluoksnis ant viršaus skonius dar labiau subalansuoja.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Greitai, nesudėtingai, puošniai ir labai skaniai, lyg tiesiai iš restorano. Bet tokius žavingus patiekalus patiems paruošti tikrai labai paprasta. Tai vienas iš tų receptų, kuriuose susipina paprastumas su tobulumu ir pavyksta tiesiog puikiai. Papuoš kiekvieną šventinį stalą, o skoniai dera tarpusavyje.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Ši lašiša yra beprotiškai puiki. Greitai paruošiama, nereikalauja įmantrių sugebėjimų, o pavyksta fantastiško skonio ir vaizdo. Grietinės padažas suteiks gardaus, lengvai pikantiško skonio, o traškus ir maloniai salstelėjęs spanguolių bei migdolų sluoksnis viską užbaigs tiesiog tobula nata. Dar saujelė granatų sėklų ir dieviško skonio patiekalas garuos ant stalo vos per pusvalandį.
Receptą
rasite čia.
Tokios užtepėlės visiška klasika ant šventinių stalų, bet lepintis gardžiais skanumynais galima ir be šventės. Tai ši užtepėlė puikiai tiks ir ypatingoms progoms, ir tiesiog, kai norisi greitai ir skaniai. Tepame ant duonos riekės ar trapučių ir mėgaujamės. Labai paprasta pagaminti ir vos iš kelių ingredientų.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Neįmantrūs ingredientai, o salotos pavyksta ne tik labai gardžios, bet ir puošnios, tad tiks ir šventiniam stalui ar kai norsis kažko greito, nesunkiai paruošiamo ir svarbiausia, skanaus! Vietoje silkės tinka ir karštai rūkyta skumbrė ar tunas.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Labai skani ir soti veganiška užtepėlė. Ją galima naudoti sumuštiniais, taip pat tinka dėti ir į suktinukus ar tortilijas, ant kitos mėgstamos duonos ar valgyti vieną.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Purus kaip debesėlis, kremiškas, saldus - šis tortas yra ledenginis ir tikrai ne veltui. Nes jis BE PROTO skanus. O paruošiamas vos per 20-30 minučių ir ingredientai visiškai paprastučiai!
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Dar vienas tobulas skonių derinys, kuriam bus sunku atsispirti ir norėsis kepti vis dažniau. Tai patiekalas, kuris sužavės kiekvieną artimąjį ir nepaliks abejingų.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Nors lašišos gaminimo variantų yra daug, tačiau kreminiame padaže ji mano mėgiamiausia. O ši su citrininiu sūrio padažu tiesiog visomis prasmėmis tobula, tad tikrai tiks šventiniams pietums ar ypatingai vakarienei, nors paruošiama labai paprastai.
Receptą
rasite čia.
Paruošite vos per 20 minučių - tobulai kreminiai, minkšti sūrio rutuliukai su malonia aštrumo nata. Bet jei nemėgstate aštriai, galima ruošti be aitriosios paprikos ir padidinti, pavyzdžiui, šoninės, svogūno laiškų kiekį ir pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Jei dairotės, kokiu kokteiliu nustebinti svečius, jog būtų ne tik skanus, bet ir žaviai atrodytų, šis dvispalvis ombré kokteilis yra TAI. Ingredientai visiškai paprasti, o atrodo įspūdingai. Sultimis galite varijuoti ir ananasų sultis keisti pvz. apelsinų. Visgi pats ryškiausias spalvų kontrastas mums pavyksta būtent su geltonos spalvos sultimis.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
LaMaistas.lt
Šios silkių salotos gali būti tiekiamos įvairiais būdais - ant paskrudinto batono riekelių, ant juodos duonos ar tiesiog tiekiamos kaip sočios salotos. Daugeliui pažįstami puikūs skonių deriniai, patiekti kiek kitokiu būdu nei įprasta, visus maloniai nustebins.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Ne veltui šis tinginys, dar žinomas Chocolate Tiffin vardu, yra karalienės Elžbietos mėgstamiausias desertas, patiekiamas kone prie kiekvienos popiečio arbatos. Šis iš Škotijos kilęs gardumynas yra labai šokoladiškas, ne toks saldus kaip lietuviškas pusbrolis, sausainių sluoksnis kiek traškesnis, bet jį tobulai subalansuoja kremiškas šokoladinis viršus. Jei tinginį mėgstate, primygtinai rekomenduojame pabandyti šį jo užjūrio pusbrolį - nesigailėsite.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šis spanguolių pagardas nuostabiai tinka prie mėsos, pvz. vyniotinio, kepsnio ar kepto paukščio. Juo taip pat galima gardinti salotas ar sumuštinį ar užsitepti ant varškės sūrio. Pagaminsite super paprastai tiek iš šviežių, tiek iš šaldytų spanguolių (jei šaldytos, pirmiausia atitirpinkite ir nupilkite skystį).
Receptą
rasite čia.
Kokios juk šventės be puikių krabų lazdelių salotų? Na, arba be gardžios užtepėlės. Ši pavyksta švelnaus skonio, skani, neįmantri ir tikrai nesudėtingai paruošiama, tad gali būti tiekiama ant šventinio stalo ar tiesiog, kai norisi sočios užkandėlės. Gardu kabinti šaukštu vieną, tiekti ant duonos ar batono riekelės, krekerių, įdaryti krepšelius ar kabinti su kepta duona. Idėją atradau internete, sužavėjo, tad nusprendžiau išbandyti.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Jei esate skumbrės mėgėjai, šios salotos tikrai patiks ir liksite maloniai nustebinti Tokia likau ir aš! Salotos pavyksta labai sočios, sultingos ir gardžios, tad tikrai rekomenduoju išmėginti. Joms naudojamas padažas yra šiek tiek lengvesnės tekstūros negu klasikinis Cezario salotų, tad puikiai dera su riebesne skumbre.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šis krevečių patiekalas yra tobulas - paruošiamas vos per pusvalandį, o skonis nerealus. Kartais vasarą vietoje saulėje džiovintų pomidorų naudoju paprastus pasmulkintus pomidorus arba vyšninius perpus perpjautus pomidorus, tik juos beriu gaminimo pabaigoje drauge su krevetėmis, tik kad sušiltų. Beje, šis padažas taip pat puikiai tinka lašišai, vištienai ir net avinžirniams.
Receptą
rasite čia.
Derinys skamba galbūt ir neįprastai, bet skonis tikrai puikus. Jei mėgstate gaivias salotas, šias tiesiog būtina išbandyti. Nereikalauja daug ingredientų, o pavyksta žavios, ryškios, skanios.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Greitos ir labai skanios krevečių salotos, vos iš kelių ingredientų. Jas paruošti užtruks visai neilgai, jos šventiškos, bet puikiai tinka ir tiesiog ypatingai vakarienei.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Švelnios tekstūros ir kiek pikantiško skonio - ypač gardi skumbrės užtepėlė su lydytu sūreliu (ruošiama be majonezo). Ji puikiai tinka įdaryti krepšelius, tepti ant krekerių, batono riekelių ar juodos duonos.
Receptą
rasite čia.
Labai skanūs lavašo suktinukai, kurie visada greitai dingsta nuo stalo. Tai klasikinis receptas, kurį dažnai pagardinu trupučiu sūrio su melsvuoju pelėsiu, kad skonis būtų įdomesnis. Vietoje ar šalia jo dar tinka užbarstyti smulkintų kaparėlių ir/ar saulėje džiovintų pomidorų.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Tai labai skanus ir vienas greičiausių įdarytų makaronų a la Cannelloni receptų, kurį priskirtume receptų gelbėtojų kategorijai. Jam naudojamamas pirktinis pomidorų padažas, tad tereikia pakepinti mėsą ir prikimšti makaronus. Jei labai skubate, galite makaronus kimšti ir neapkepinta malta mėsa - jis tikrai iškeps per laiką orkaitėje, visgi su apkepinta mums daug skaniau.
Receptą
rasite čia.
Lengvas, skanus ir natūraliai saldus tinginys iš datulių bei riešutų. Šis desertas kilęs iš Indijos, tad puiki galimybė išbandyti kitos šalies skonius savo namuose ir palepinti artimuosius, nes puikiai tinka ne tik vaišėms, bet ir dovanoti. Paruošiamas vos per 30 minučių, o toks puikus skanėstas prie arbatos ar kavos puodelio - sunku atsispirti. Riešutus mes užrašėme, kuriuos naudojome gamindami nuotraukoje pavaizduotą tinginį, bet drąsiai jų rūšį ir proporcijas pritaikykite savo skoniui, pvz., naudoti ir vienos rūšies, bet kuriuos mėgstamus ar turimus.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šie vištienos krūtinėlės kepsneliai dėl šoninės bei sūrio iškepa tobulai sultingi, atrodo labai šventiškai, o paruošti užtruksite vos 15-20 minčių. Tada pusvalandis orkaitėje ir nuostabi vakarienė garuos ant stalo. Kepsnelius pasiruošti galite ir iš vakaro - susuktus sudėkite į indelį, uždenkite dangteliu arba maistnė plėvele ir laikykite šaldytuve. Likus pusvalandžiui iki gaminimo išimkite iš šaldytuvo, kad sušiltų, o tada kepkite pagal nurodymus recepte. Suktinukų viršaus galima niekuo papildomai netepti, o įdarui rinktis bet kokį mėgstamą sūrį.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Silkių ruošimo būdų, marinatų yra labai daug, tačiau ši silkė su spanguolėmis - tikras atradimas, nes ji ir įdomi, ir labai gaivi. Spanguolės suteikia malonios rūgštelės, o grietinės padažas yra ne toks sunkus kaip tradicinis majonezo. Žinoma, jei mėgstate skalsiau, galite grietinę perpus maišyti su majonezu, bet man jos švelnus kremiškumas čia labai tinka.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Savą tokio kepsnio versiją turi tikriausiai kiekviena šeimininkė ir šeimininkas! Recepto autorė pataria, kad šis receptas visuomet išgelbės, kai neturite daug laiko skanėstų paruošimui. Tiekite su daržovių salotomis. Skanaus!
Receptą
rasite čia.
Kitoks, puošnesnis ir labai gardus būdas patiekti silkės salotas! Tinka ir šventiniam stalui, ir kasdienai. Salotos gardžios, sočios ir labai spalvingos! Žirnelius recepte galima keisti virtomis pupelėmis, pridėti dar vieną – virtų bulvių – sluoksnį, mėlyną svogūną keisti geltonuoju.
Receptą
rasite čia.
Bulvės ir silkė - tobulas skonių derinys. O supjausčius bulves griežinėliais, jas paskrudinus orkaitėje (nors tikrai nėra būtina), patepus trupučiu tobulo padažo, uždėjus silkės gabaliuką skonis tampa dar įsimintinesnis. Šie kąsneliai nuo stalo dingsta akimirksniu, bet taip pat greitai jie paruošiami, tad labai paprasta papildyti stalą šiuo gardžiu užkandžiu ir mėgautis vėl.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijai
Labai greitos ir labai skanios lašišos salotos su avokadais. Lašišą galima naudoti sūdytą ar rūkytą, galima net ir keptą, jei turite likučių. Salotas galima ruošti į vieną didelį indą ar ruošti ir patiekti porcijomis.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
@Shutterstock
Nesudėtingai paruošiamas, nebrangus (ypač, jei dar turite savų obuolių) ir labai dailiai atrodantis pyragas! Skanus ir vienas, ir su plakta grietinėle ar kaušeliu ledų, ir su puodeliu kvapnios arbatos!
Receptą
rasite čia.
Šventiškai atrodančios, spalvingos, gaivios, skanios ir be galo paprastai pagaminamos salotos. Šio skonių derinio tradicija atėjusi iš JAV, tik ten jos dažniausiai gaminamos su šviežiais arba šaldytais žirneliais bei gardinamos majonezo padažu, o mes šįkart pasirinkome gaivesnį padažą ir naudojome konservuotus žirnelius, gardinama šonine, bet bus skanu ir be jos.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Video Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Šis silkės kapotinis nepaliks abejingų, puikiai tinka patiekti kaip patiekalą, arba užtepėlę duonelėms.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Pasibeldus šaltukui, kartu atrieda ir žiemiški gardumynai, atributai. Spanguolės tikrai yra vienas iš jų. Maloniai rūgštelėjusias, tokios žavingos ir su jomis pavyksta fantastiški gardumynai. Šis skanutėlis pyragas būtent toks - purus, minkštas, labai drėgnas, gardintas spanguolėmis, tad puikiai subalansuotų skonių. O geriausia, kad paruošimas super paprastas.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Silke ir obuoliai - puikus derinys tuo įsitikinome jau ne kartą. O šiuose puikiuose sumuštinukuose prijungiame dar ir virtų kiaušinių - skanumėlis!
Receptą
rasite čia.
Labai greiti ir labai skanūs vištienos suktinukai keptuvėje! Paruošti tikrai labai paprasta, o skanaujame su mėgstamu garnyru - bulvių koše, ryžiais ar traškiomis bulvytėmis!
Receptą
rasite čia.
Lengvai ir greitai pagaminami, itin dailiai atrodantys ir pasakiškai skanūs saldainiai! Vos trys beveik kiekvienoje virtuvėje randami ingredientai ir truputis vaflių papuošimui - ant Jūsų stalo puikūs saldainiukai. Galite skanauti patys, vaišinti draugus ar neštis į svečius.
Receptą
rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ
@Shutterstock
Jei mėgstate midijas, tai šios tikrai patiks, o jei dar jų niekada neragavote, išbandę šį puikų receptą tikriausiai pamėgsite.
Receptą
rasite čia.