Greiti receptai - 17 gardžiausių patiekalų su sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2017-05-11
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greiti receptai - 17 gardžiausių patiekalų su sluoksniuota tešla
@ Shutterstock

Tikriausiai daugelis mėgsta sluoksniuotą tešlą - ji ne tik labai gardi, bet ir sutaupo gaminimo laiko. Sluoksniuota tešla puikiai dera ir saldiems pyragamas, ir užkandžių stalui, ir sočiai vakarienei.

Atrinkome net 17 gardžiausių išbandytų receptų su sluoksniuota tešla, iš kurių bent po vieną skanėstą išsirinks kiekvienas!

 

Super greitas sluoksniuotos tešlos tortas su kondensuoto pieno kremu

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Daugelis mėgsta klasikinį "Napoleono" tortą, tačiau jį užtrunka pagaminti, o šis variantas greitutėlis! Galbūt kažkam jis net pasirodys dar gardesnis, nes čia naudojamas kitoks, kondensuoto pieno kremas. Pagaminti tortą prireiks jam vos keturių ingredientų, pusvalandžio laiko ir trupučio kantrybės, kol pastovės ir į tešlą susigers pasakiškai skanus kremas!

Visas puikus receptas čia.

 

Greitasis sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir špinatais

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Pyrago formą išklokite tešla, sumaišykite kelis ingredientus įdarui, pašaukite į orkaitę ir viskas! Belieka palaukti, kol gardusis pyragas iškeps ir ragauti! Pyragas labai paprastas, bet iš tiesų labai labai skanus, jo įdarą papildomai galite gardinti pelėsiniu ar fetos sūriu, o žuvį pakeisti ir kita mėgstama. Skanaus!

Receptą rasite čia.

 

Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais

 

Nuotraukos šaltinis "duok druskos"

 

Kvepiantys, traškūs ir gardūs sluoksniuotos tešlos kepinukai... Išbandę juos tikriausiai kepsite dar ir dar kartą, taip nutiko ir mums! Valgant šiltus, sūrio ir varškės masė gundančiai tįs iš bandelių, o atvėsusios jos gomurį stebins dar kitokiais skoniais! Viršų gardinkite sezamo ar juodgrūdžių sėklomis.

Receptas čia.

 

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su sūrio ir varškės įdaru - arba "Chačapuriai" greičiau

 

Nuotraukos šaltinis "Tasha food boutique"

 

Chačapuriai greičiau ir paprasčiau! Šiuos puikius pyragėlius galima kepti keptuvėje arba, jeigu nenorite sukiotis prie viryklės, orkaitėje. Receptas geras ir tuo, kad jam puikiai tinka įvairiausios sūrio rūšys, todėl galite sunaudoti vakarėlio likučius. Gardinkite žalumynais, o jei mėgstate - ir saulėje džiovintais pomidorais.

Receptas čia.

 

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pievagrybiais

 

Nuotraukos šaltinis "kitchenJulie"

 

Puiki idėja įdomesnei vakarieni - skanutėlis pyragas, kuriam nereikia daug pastangų! Įdarą gardinkite riešutais, česnaku, o jei mėgstate aštriau, galite naudoti ir aitriojo pipiro. Jei naudosite varškę iš pakelių, įdaras bus drėgnesnis, o jeigu iš maišelių - sausesnis ir kiek standesnis. 

Receptas čia.

 

Greita sluoksniuotos tešlos užkepėlė su pelėsiniu sūriu ir spanguolėmis

 

Nuotraukos šaltinis "Tasha food boutique"

 

Puikus derinys gardiems užkandžiams - spanguolės puikiai dera su pelėsiniu sūriu! Užkandėles galima valgyti vienas ar gardinti vytintu kumpiu ar gražgarstėmis. Gorgonzolos sūrį galima pakeisti feta ar kitokiu pelėsiniu. Skanaus!

Receptas čia.

 

Sluoksniuotos tešlos skarelės su obuoliais

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Minkštutėlės, purios bandelės, su kiekvienu kąsneliu tiesiog ištirpsta burnoje ir kaip mat išgaruoja nuo stalo! Bandelės puikiai tiks savaitgalio pusryčiams ar pasiimti į kelionę, jas ypač mėgsta mažieji smaližiai, o didiesiems taip pat patiks! Jeigu norite įvairovės, su obuoliais galite įmaišyti ir uogienės, pvz., aviečių, ar pačių uogų.

Receptą rasite čia.

 

Sluoksniuotos mielinės tešlos bandukės su vištienos įdaru

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Gardžių bandelių su vištiena receptą labai mėgsta mūsų skaitytojai, o to priežastį nuspėti nesudėtinga - receptas labai paprastas, o skonis puikus! Valgyti galite tiek šiltas, tiek atvėsusias pasiimti į iškylą ar pietums darbe. Bandelės sočios, jas galite skanauti su padažu.

Visas receptas čia.

 

Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai skanūs, nebrangūs ir lengvai bei greitai pagaminami pyragaičiai! Jei norite didesnių pyragėlių su daugiau įdaro, tešlą galite pakočioti, o jei skubate, ar norite puresnės bei traškesnės tešlos pyragaičių - tešlos nekočiokite. Įdarui vietoje majonezo galima naudoti graikišką jogurtą ar grietinę, o prieskonius rinktis pagal savo skonį.

Receptą rasite čia.

 

Pyragas su tunu

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Sotiems pietums ar vakarienei puikiai tiks nebrangus ir greitai paruošiamas tuno pyragas, kuriam net nereikės ruošti tešlos! Traški pyrago plutelė ir sultingas tuno įdaras Jus užburs nuostabiu skoniu. Tiekite su daržovių salotomis ir citrinos skiltele. Skanaus!

Visą receptą rasite čia.

 

Sluoksniuotos tešlos tortas pagal Andželiką

 

Nuotraukos šaltinis "Andželikos virtuvėlė"

 

Be galo skanus ir greitas! Šį puikų tortą rekomenduojame išbandyti visiems, jis tiks bet kuriai šventei ir tiesiog prie puodelio kvapnios kavos ar arbatos. Tortas tikrai pasakiškai skanus, su švelniu kremu ir malonia vyšnių rūgštele. Tortą galite ruošti ir su kitokiomis uogomis ar vaisiais - taip kaskart išgausite vis kitokį rezutlatą!

Nuostabaus torto receptas čia.

 

Greiti krabų lazdelių "kokoniukai" su sluoksniuota tešla

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai skanūs suktinukai su puikiu, pikantišku įdaru! Pagaminti juos itin paprasta, o ant stalo visuomet atrodo šventiškai. "Kokoniukus" galite ragauti ir šiltus, ir atvėsusius neštis pietums į darbą ar mėgautis iškylaujant. Tiekite su įvairiais padažais - saldžiu aitriųjų paprikų, pomidorų ar česnakiniu padažu.

Receptas slepiasi čia.

 

Greiti sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su kreminiu sūreliu ir avietėmis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Puikiems pyragaičiams - sausainiams nė nebūtinas kreminis sūrelis, jei tokio neturite, kuo puikiausiai galite naudoti kreminę ar trintą varškę - bus taip pat labai skanu! Pyragaičius galite ruošti su avietėmis, vyšniomis, mėlynėmis ar kitomis uogomos ar net uogiene. Jei naudojate rūgštesnes uogas, jas papildomai pasaldinkite!

Visas receptas čia.

 

Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais

 

Nuotraukos šaltinis "duok druskos"

 

Puikus patiekalas, kuriuo tikrai paliksite didžiulį įspūdį šeimai ar svečiams! Traški tešlos plutelė, rausva lašiša ir skanutėlis poro įdaras tiesiog užburia... Viską galite pasiruošti iš anksto, o vos dvidešimt minučių iki patiekiant pašauti į orkaitę ir skanėstas garuos ant stalo! 

Receptą rasite čia.

 

Greitas obuolių štrudelis su sluoksniuota tešla

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Nuostabaus skonio, su kiekvienu kąsneliu burnoje tirpstantis štrudelis su obuoliais. Jį pagaminti labai paprasta, o skonis maloniai nudžiugins! Dar šiltas štrudelis labai skanus su kaušeliu vanilinių ledų, o iš recepte nurodytų ingredientų jų išsikepsite net du!

Receptas čia.

 

Pyragas su varškės ir kumpio įdaru

 

Nuotraukos šaltinis "Kūmutės virtuvė"

 

Šis pyragas ne tik gardi idėja pietums ar vakarienei, bet ir gudri idėja, kur panaudoti morkų lapus! Morkų lapai ne tik gausūs vitaminų, bet ir labai gardūs, išbandykite ir tuo įsitikinsite! Rūkyto kumpio pyragui naudoti nebūtina, tačiau tuomet dėkite daugiau prieskonių, nes kumpis įdarui suteikia pinkatiškumo.

Visas receptas čia.

 

Obuolių rožytės

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Labai gardus, labai paprastai paruošiamas ir labai puošnus skanėstas! Patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems, neabejotinai papuoš šventinį stalą ar praskaidrins nuotaiką, apsiniaukus orui! Receptui rekomenduojami rūgštesni obuoliai, o uogienę galite rinktis tokią, kokią labiausiai mėgstate, ar kokios turite.

Receptas čia.

 

Bandelės su dešrelėmis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Paprastutis minkštutėlių bandelių su dešrelėmis receptas! Jos minkštos, kvapnios ir labai gardžios... Iškeps vos per dvidešimt minučių, o visi namai kvepės sezamo sėklomis. Jei nemėgstate, sezamo sėklų galite ir nenaudoti, bet jos čia tikrai labai tinka!

Receptą rasite čia.

 

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Puikiems sluoksniuotos tešlos vamzdeliams nebūtinos specialios formelės - galite tiesiog iš sugniaužytos folijos suformuoti standesnius kūgius ir juos apsukti tešla. Įdarui galite naudoti skanutėlį, recepte aprašytą varškės kremą, ar kitokį - maskarponės, sviestinį ar tiesiog su varške sumaišytas uogas. Jei naudosite riebesnius kremus, vamzdelius būtinai prieš tai gerai atvėsinkite, kad kremas neištirptų.

Receptą rasite čia.

 

Greitai paruošiamas tinginių šimtalapis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Nuostabaus skonio Šimtalapis - apsimetėlis, kurio didžiausias privalumas tas, kad jį pagaminsite kur kas greičiau nei tikrąjį! Kepėme, ragavome ir galime drąsiai sakyti, kad šis pyragas tikrai labai skanus! Pyragui galite naudoti ir pirktinį mirkytų aguonų mišinyje ar net ruoši šimtalapį su obuoliais!

Receptas čia.

 

Tinginių Napoleonas

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Visiems, mėgstantiems Napoleono tortą, bet neturintiems laiko ar kantrybės jį gaminti! Puikiam Tinginių Napoleonui prireiks vos keturių ingredientų, o savo forma jis primins dailų vyniotinį. Puošti galite tirpintu šokoladu, uogomis, o prieš ragaudami bent kelias valandas, o geriau pernakt palaikykite šaldytuve. 

Receptą rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital