12 žaibiškos vakarienės idėjų

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2016-11-16
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
12 žaibiškos vakarienės idėjų

Kaip dažnai būna, jog grįžus po darbų namo norisi tik poilsio, bet ne valandų valandas stovėti prie viryklės stengiantis paruošti pilnavertę vakarienę visai šeimai. Puikiai tai suprasdami nutarėme Jums pagelbėti ir iš mūsų projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt narių bei LaMaistas.lt portale talpinamų receptų atrinkome bei išbandėme 12 lengviausiai pagaminamų gardžių vakarienei tinkamų patiekalų receptų, kuriais skubame pasidalinti ir su Jumis.

 

Greita čili sriuba su mėsa ir fermentiniu sūriu

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Soti, skani, greitai ir nesunkiai pagaminama - ši nuostabi čili sriuba yra kuo puikiausias pasirinkimas tiek visos šeimos vakarienei, tiek pietums. Tereikia kelias minutes pavirti ir galite mėgautis. Receptą rasite čia.

 

 

Greitas vištienos ir ryžių troškinys

 

Nuotr. šalt. Sigita Cooks

 

Labai gardi ir greita (vos 20 minučių gaminama) vakarienė viename inde - didesnėje keptuvėje. Nei puodų, nei papildomų keptuvių nereikės. Labai paprastas, bet gaivus, lengvas ir sveikas troškinys, patiksiantis tiek mažiems, tiek dideliems. Receptą, kurį atradome pas projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt narę Sigitą, rasite čia.

 

 

Kepti vištienos gabaliukai

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Labai greitas ir paprastas, bet be galo skanus patiekalas, šiek tiek primenantis tuos vištienos gabaliukus, kuriuos dauguma esame pamėgę greitojo maisto restoranuose. Tik, be abejo, sveikesni - juk gaminami namie ir su meile :) Kaip pasigaminti sužinosite čia

 

 

Kiaulienos plovas

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Labai gardus plovas, kurį itin skanu valgyti su raugintais ar marinuotais agurkėliais. Greitai ir lengvai pagaminamas, maistingas patiekalas, su kuriuo galite ir eksperimentuoti - kiaulieną pakeisti vištiena ar kokia nors kita mėsa, vietoje nurodytų daržovių naudoti savo mėgstamiausias - edvė Jūsų fantazijai! Detaliau apie patiekalą sužinosite čia.

 

 

Sveika ir greita kepta triušienos kumpelių mėsa citrinų sultyse

 

Nuotr. šalt. Šeimos receptai

 

Kaip puiku, kai greitai pagaminamas patiekalas yra dar ir sveikas! Nuostabų tokio skanėsto pavyzdį pateikia Sandra iš "Šeimos receptai" blogo. Be abejo, jei nemėgstate triušienos, ją galite pakeisti vištiena. Receptas čia.

 

 

Keptuvėje kepta pica

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Mėgstate picas, bet neturite orkaitės? Norite greitai pasigaminti kažką sotaus ir skanaus? Tuomet ši keptuvėje kepama pica kaip tik Jums! Gardi, maistinga ir lengvai pagaminama - puikus vakarienės pasirinkimas. Gaminimo eigą sužinosite čia.

 

 

Greitai troškinta vištiena su paprika ir pomidorais

 

Nuotr. šalt. Surfing the world cuisine

 

Be galo gardus ir lengvas turkiškos virtuvės patiekalas, puikiausiai tiksiantis greitai šeimos vakarienei. Neįmantrūs ingredientai, paprastas gaminimas - visą tai mums siūlo projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt narė Jolita, o receptą sužinosite čia.

 

 

Greitas daržovių ir pupelių troškinys

 

Nuotr. šalt. Storas pomidoras

 

Nuostabus spalvų ir skonių žaismas Jūsų lėkštėje. Šį puikų troškinį tikrai įvertins tiek vegetarai, tiek mėsos mėgėjai. Be to, jį galima valgyti ne tik kaip karštąjį patiekalą, bet ir kaip garnyrą. Sotus, paprastas ir greitas skanumynas, kurio receptą rasite bloge "Storas pomidoras" arba tiesiog paspaudę čia.

 

 

Greitai paruošiami kumpio, daržovių ir sūrio pyragėliai

 

Nuotr. šalt. Mukatanas

 

Kas sakė, kad vakarienei negalima valgyti pyragėlių? Galima, ir dar kaip! O ypač šiuos su kumpiu, daržovėmis ir sūriu, kurie be galo gardūs tiek karšti, tiek jau atvėsę. Už receptą, kurį rasite čia, dėkojame Simonai iš blogo "Mukatanas".

 

 

Morkų blyneliai

 

Nuotr. šalt. LaMaistas.lt

 

Sveiki, skanūs ir greitai pagaminami - neįtikėtinai puikūs morkų blyneliai, tiksiantys ir patiksiantys tiek mažiems, tiek dideliems. Labai rekomenduojame - receptas čia.

 

 

Greita ir gardi vištienos filė su česnaku ir rozmarinu

 

Nuotr. šalt. duok druskos

 

Nuostabiai gardūs ir sultingi vištienos gabaliukai, kuriems kompaniją idealiai palaiko česnakas ir rozmarinas. Taip švelnu, greita ir paprasta - tikras malonumas kiekvienam skonio receptoriui. Šį puikų receptą aptikome bloge "duok druskos", o jei tiksliau - čia.

 

 

Greita vasaros daržovių lazanija

 

Nuotr. šalt. Gėrimų ir patiekalų magija

 

Itin greitai paruošiamas be galo gardus bei maistingas daržovių ir vištienos patiekalas, kurio receptą (jį rasite čia) atradome bloge "Gėrimų ir patiekalų magija", išbandėme ir drąsiai rekomenduojame :)

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (2)
TOMAS
2019-10-02 19:45
LABAI GERAS PUSLAPIS LA MAISTAS IR AČIŪ JUMS LABAI UŽ TOKIUS NUOSTABIUS RECEPTUS GERO JUMS LINKIU PAGARBIAI TOMAS. ATSAKYTI
Rokas
2018-09-10 21:10
Labai geras puslapis, ačiū jums ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital