Žydų meduolis

AUTORIUS:
Jana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Žydų meduolis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g dirbtinio medaus
2 kiaušiniai
500 g miltų
30 g sviesto
10 g kepimo miltelių
200 g cukraus
1,5 stiklinės tirpios miežių kavos
1/2 šaukštelio malto imbiero
1/2 šaukštelio cinamono
1/2 šaukštelio gvazdikėlių
1/2 šaukštelio migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tešlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
AUTORIUS: Jana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Joana
2010-11-10 11:33
Recepte nurodyta pusę šaukštelio migdolų, o paveikslėlyje matosi graikiški riešutai. Tai ar migdolų esencija turėta omenyje, jei taip, tai kiek gi reikia graikinių riešutų? O jeigu įdėsime tik pusę šaukštelio graikinių riešutų, tai jų nebus nė žymės. Netikslus receptas. ATSAKYTI
Nona
2010-05-29 16:53
Kiekviena tauta turi savo patiekalus. I si patiekala ieina daug sildanciu prieskoniu: imbieras, cinamonas, gvazdikeliai ir t.t..
P.S. Manau, kad kvaila uzdavineti tokius durnus klausimus.:) ATSAKYTI
mergaite
2010-03-25 14:58
o kodėl gi jis žydų? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital