Žydiški riestainiai su svogūnais ir aguonomis Bialys

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 22
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Riestainiai su svogūnais ir aguonomis
@Shutterstock
Riestainiai su svogūnais ir aguonomis
Riestainiai su svogūnais ir aguonomis
Autorius apie receptą: Labai skanūs riestainiai - bandelės, ypač mėgstamos Niujorke, ten atsiradusios iš žydų virtuvės. Skaniausi šie riestainiai dar šilti, tą pačią dieną. Labai skanūs riestainiai - bandelės, ypač mėgstamos Niujorke, ten atsiradusios iš žydų virtuvės. Skaniausi šie riestainiai dar šilti, tą pačią dieną. Asta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
750 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
550 mililitrų vandens (šilto)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
4 šaukštai aliejaus
2.5 šaukštelio sausų mielių
3 šaukšteliai aguonų
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles su cukrumi. Palikti 10 minučių pastovėti, kol suputos.
2.
Įmaišyti 2 šaukštus aliejaus, pipirus, druską, pusę miltų. Išmaišyti, uždengti ir palikti šiltai pastovėti 1 valandą, kol pakils.
3.
Dalimis įminkyti likusius miltus. Miltų berti tik tiek, kad telša nebūtų lipni. Uždenti ir palikti dar valandėlę šiltai pakilti.
4.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir apkepinti svogūnus, kol paskaidrės ir suminkštės. Palikti atvėsti. Įmaišyti aguonas.
5.
Nuo tešlos gnybkite norimo dydžio gabalėlį (aš tešlą padalinau į 22 kamuoliukus). Pavoliokite tarp delnų, šiek tiek suplokite ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, kad tarpusavyje nesiliestų.
6.
Kiekvieno riestainio viduryje įspauskite duobutę, į duobutes padalinkite kepintus svogūnus.
7.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintoje skardoje apie 12 - 15 minučių.
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital