Silkė žydiškai

AUTORIUS:
Dovilė B.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Silkė žydiškai
Autorius apie receptą: Šis receptas mano "slaptoje" receptų užrašų knygelėje yra vienas iš pirmųjų įrašų, tik ilgai laukiau, kol jį išbandžiau. Yra vienas slaptasis ingredientas, kurio Šis receptas mano "slaptoje" receptų užrašų knygelėje yra vienas iš pirmųjų įrašų, tik ilgai laukiau, kol jį išbandžiau. Yra vienas slaptasis ingredientas, kurio neatspėja ragautojai, o man dėl to tik linksmiau. Šią silkę įdomia paverčia šprotai. (...daugiau) Dovilė B.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai silkių filė
2 vienetai svogūnų
160 gramų šprotų
30 gramų džiovintų grybų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas pomidorų pastos
0.5 šaukštelio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus susmulkinti ir pakepinti aliejuje.
2.
Džiovintus grybus užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti apie 15 min, kad suminkštėtų. Supjaustyti ir sudėti šalia kepamų svogūnų. Įdėti pomidorų pastos ir cukraus. Sudėti sutrintus šprotus. Atvėsinti pagardą.
3.
Silkės filė supjaustyti gabalėliais ir ant jų sudėti atvėsusį pagardą.
AUTORIUS: Dovilė B.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital