Žydintis kokosinis tortas

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žydintis kokosinis tortas
Autorius apie receptą: Gaiviai sotus, paprastas, greitai paruošiamas... Gaiviai sotus, paprastas, greitai paruošiamas... Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Kremui:
400 gramų varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų kokoso drožlių
40 gramų želatinos
Pertepimui:
200 gramų uogienės
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
100 gramų cukraus
5 gramai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iškepame kelis biskvito papločius: akskirai suplakame 5 kiaušinių baltymus ir trynius, atsargiai išmaišome su cukrumi, miltais ir kepimo milteliais. Kepame kiekvieną paplotį atskirai iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6 minutes kiekvieną.
2.
Kremui varškę sumaišome su kokoso drožlėmis, kondensuotu pienu. Želatiną užpilti keliais šaukštais šalto vandens, paliekame išbrinkti, ištirpiname garų vonelėje, atvėsiname ir įmaišome į varškės masę.
3.
Į formą dedame vieną biskvitą, pilame pusę kokosinio kremo, palaukiame kol sustingsta, užtepame uogienės, dedame antrą biskvitą, tepame uogienės ir vėl pilame varškės kremą. Paliekame sustingti ir papuošiame gėlytėmis ar kitaip.
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital