Žvejų balandėliai

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Žvejų balandėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 nedidelis kopūstas
500 g žuvies filė
1,5 stiklinės virtų ryžių
1 morka
prieskoniai žuviai
pipirai
druska
žalumynai
Padažui:
grietinė
pomodorų padažas
Garnyrui:
bulvės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žuvis susmulkinkite, sudėkite išvirtus ryžius, sutarkuokite smulkia burokine tarka morką ir pagardinkite viską su prieskoniais, pipirais ir druska.Išminkykite.

Kopūstą apvirkite ir išskirstykite lapeliais.

Tada formuokite kukuliukus ir dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite.

Sudėkite visus balandėlius į greitpuodį ir pripilkite vandens ir patroškinkite 25 min.

Bulves išvirkite ir padažą paruoškite (pomidorų padažą sumaišykite su grietine).

Patiekite! Skanaus!
Nepakartojamo skonio žvejų balandėliai.

AUTORIUS: salomeja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital