Žuvis su perlinėmis kruopomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvis su perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Tikrai skanu, greita ir be jokių riebalų. Mūsų namuose žuvies patiekalai būna bent kartą į savaitę. Visada stengiuosi išbandyti kažką naujo ir nematyto. Šį receptą Tikrai skanu, greita ir be jokių riebalų. Mūsų namuose žuvies patiekalai būna bent kartą į savaitę. Visada stengiuosi išbandyti kažką naujo ir nematyto. Šį receptą kažkada buvau užmačiusi pas Nidą. Patiko pati idėja recepto, bet aš jį keičiau pagal savo skonį. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai jūros lydekos
200 gramų perlinių kruopų (virtų)
2 vienetai morkų
8 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustome. Pievagrybius supjaustome gabaliukais. Morkas sutarkuojame.
2.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname smulkintą svogūną. Kai jis suminkštės, dedame morkas, pievagrybius ir pakepiname, kol morkos suminkštės. Sumaišome su virtomis kruopomis.
3.
Į kepimo indą sudedame kruopų ir daržovių mišinį, pagardiname druska bei pipirais.
4.
Jūros lydeką (galite keisti kita žuvimi) išvalome, nuvalome žvynus, nupjauname pelekus ir supjaustome gabaliukais. Dedame ant kruopų.
5.
Uždengiame folija ir kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Nuimame foliją ir dar pakepame 5 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital