Žuvis su morkomis ir garstyčių padažu

AUTORIUS:
Marius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Žuvis su morkomis ir garstyčių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žuvies filė
400 g morkų
Druskos, pipirų ir prieskonių žuvims
1 krūva petražolių
150 g augalinio aliejaus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas garstyčių
25 g sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė įtrinkite prieskoniais.
Morkas supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite aliejuje 2-3 minutes. Kepimo formą gausiai ištepkite sviestu.
Į kepimo formą sudėkite žuvis, dalį morkų, viską apipilkite grietinės, žalumynų ir garstyčių mišiniu. Ant viršaus sudėkite likusias morkas.
Kepkite apie 20 minučių 200° C orkaitėje.
AUTORIUS: Marius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Ji
2018-08-25 21:37
Labai geras receptas, aciu ATSAKYTI
Deimantė
2018-07-18 23:47
Super, garstyčių ir grietinės padažas davė savo. Aš tik daržovių didesnę įvairovę pridėjau ir gavosi puikiai. ATSAKYTI
Paprasciau
2015-02-22 20:52
Zuvi apibarstykite pipirais, druska, apvoliokite miltais, pamerkite i kiausinio plakini ir kepkite aliejuje keptuveje. Padazui atskirai istirpinkite sviesto, pakepinkite miltu, idekite garstyciuir ipilkite sultinio ar vandens, pagardinkite druska, cukrumi ir pipirais, uzvirkite.Atskirai isvirkite bulviu. Skanaus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital