Žuvis morkų "pataluose"

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Žuvis morkų "pataluose"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g šaldytų jūros lydekų filė (5 gabalėliai)
6 vidutinio dydžio morkos
2 svogūnai
1/4 stiklinės aliejaus
1/4 stiklinės vandens
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas cinamono (Cinamonas)
1 citrinos sultys
miltų žuvies gabalėliams apvolioti
žuvies prieskonių
3 marinuoti agurkai
žalios petražolės šakelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildome jūros lydekų filė, įtriname žuvies prieskoniais ir laikome 1 val. Tuomet supjaustome gabalėliais, apvoliojame juos miltuose iškepame aliejuje. Morkas nuskutame, sutarkuojame morkų trintuve. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Į keptuvę įpilame aliejaus ir įkaitiname. Suberiame morkas, svogūnus, supilame vandenį, prieskonius, citrinos sultis ir uždengę troškiname apie 15 min. Atvėsiname. Į pailgą lėkštę sudedame keptos žuvies gabalėlius, ant viršaus dedame morkas, papuošiame agurkų griežinėliais bei petražolių šakele. Patiekalas patiekiamas šaltas.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital