Žuvis medaus ir garstyčių padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žuvis medaus ir garstyčių padaže
Žuvis medaus ir garstyčių padaže
Žuvis medaus ir garstyčių padaže
Autorius apie receptą: Visiškai nauju skoniu suskamba žuvis mano virtuvėje. Pikantiška, su skaniu padažu. Kepiau oto filė, tačiau Jūs galite pasirinkti bet kokią kitą mėgstamą žuvį: upėtakį Visiškai nauju skoniu suskamba žuvis mano virtuvėje. Pikantiška, su skaniu padažu. Kepiau oto filė, tačiau Jūs galite pasirinkti bet kokią kitą mėgstamą žuvį: upėtakį ar kitą baltą jūrinę žuvį. Receptą radau tinklaraštyje "Samčio užrašai" .
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų baltos žuvies filė (naudojau Otą)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai garstyčių
1 šaukštas aliejaus (+šlakelio kepimui)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį supjaustome nedideliais gabalėliais, pabarstome druska, pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepame žuvies gabalėlius iš abiejų pusių. Iškepusios žuvies gabalėlius sudedame į kepimo indą.
3.
Česnaką nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, sudedame ant žuvies gabalėlių.
4.
Iš medaus, garstyčių ir aliejaus sumaišome padažą. Juo užpilame žuvies kepsnelius.
5.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 – 20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital