Žuvis, kepta tešloje

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Žuvis, kepta tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų jūros lydekos
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapų
Tešlai:
1 stiklinė miltų
3/4 stiklinės vandens
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustyti mažais gabaliukais, išrinkti kaulus. Apibarstyti pipirais, druska ir maltais lauro lapeliais.
2.
Sutarkuoti svogūną, gautą tyrelę sudėti į žuvį ir atsargiai išmaišyti, perdaug nemaigant.
3.
Iš kiaušinio, miltų, vandens bei trupučiuko druskos paruošti skystoką tešlą.
4.
Į tešlą vilgyti žuvies gabalėlius ir kepti įkaitintame aliejuje.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital