Žuvis drebučiuose

AUTORIUS:
Žana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Žuvis drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai želatinos
~ 1 l vandens
500 g žuvies filė
1 svogūnas
1 petražolės šaknis ar šakelė
1 paprika
1 morka (nebūtinai)
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 šaukštus želatinos užpilkite 200 ml vandens ir palikite, kad išbrinktų. Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais ir užpilti 750 ml vandens. Į puodą su žuvimi sudėti sukapotą svogūną, petražolę, galima diėti paprikos ir morkų griežinėlių. Nepamirškite įmaišyti druskos.
Virkite apie 15-20 minučių. Po to įmaišykite želatiną. Maišykite, kol želatina ištirpsta.
Supilstykite į indelius. Kai pravės iki kambario temperatūros, palikite šaldytuve, kad sustingtų. Vietoj žuvies galima dėti vištienos filė, avienos, jautienos ar kiaulienos. Skanaus
AUTORIUS: Žana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital