Žuvis alaus tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žuvis alaus tešloje
Žuvis alaus tešloje
Žuvis alaus tešloje
Autorius apie receptą: Kelios dienos, kai man nedavė ramybės noras išsikepti žuvies alaus tešloje. Ir žinojau, kol neiškepsiu žuvies, tas noras nerims, o grauš mane iš vidaus. Sutinku, tai nėra pats Kelios dienos, kai man nedavė ramybės noras išsikepti žuvies alaus tešloje. Ir žinojau, kol neiškepsiu žuvies, tas noras nerims, o grauš mane iš vidaus. Sutinku, tai nėra pats sveikiausias variantas, bet gal geriau valgyti taip kepta žuvį, negu jokios žuvies. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas žuvies filė
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal skonį druskos
Tešlai:
200 mililitrų alaus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais.
2.
Tešlai kiaušinį paplakame šakute. Supilame alų, įberiame paprikos miltelius. Suberiame miltus ir krakmolą. Tešlą gerai išmaišome.
3.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų.
4.
Žuvį merkiame į tešlą. Kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol žuvis gražiai iškeps ir apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital