Žuvis alaus tešloje

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Žuvis alaus tešloje
Autorius apie receptą: Alaus tešla suteikia traškią plutelę ir malonų skonį. Alaus tešla suteikia traškią plutelę ir malonų skonį. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai lydekos filė
1 vienetas citrinų (sulčių)
Tešlai:
200 mililitrų alaus
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
2 žiupsneliai druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Filė nusausinama, apšlakstoma citrinos sultimis ir paliekama apie 15 min pasimarinuoti.
2.
Išplakami kiaušiniai, suberiami miltai, druska, supilamas alus. Viskas išplakama iki vienalytės masės.
3.
Supjaustoma žuvies filė ir sudėdama į tešlą.
4.
Puode įkaitinamas aliejus. Žuvies gabalėliai verdami, kol gražiai paruduos.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital