Žuvies vyniotinis su prieskoniais

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žuvies vyniotinis su prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų žuvies (file)
1 vienetas kiaušinių
2 riekės batono
100 mililitrų grietinėlės
50 gramų alyvuogių (žalios)
1 vienetas morkų (virtos)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis pipirų
3 šaukštai majonezo
3 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Žuvies filė ir grietinėlėje mirkytą batoną sumalkite, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį ir viską gerai suminkykite. Įmaišykite alyvuoges ir kubeliais pjaustytas virtas morkas. Gautą masę gerai išmaišykite, formuokite vyniotinį ant kepimo rankovės ar medžiagos vyniotiniams, suriškite vyniotinį. Virkite puode, įpylus, vandens druskos, pipirų ir lauro lapelių. Nuo užvirimo virti apie 30 - 40 minučių. Išvirus paslėgti šaltai per naktį. Tiekite su majonezu ar kitu padažu tinkančiu prie žuvies patiekalų.

Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
cha cha cha
2015-01-10 23:35
Žuvies vyniotinis be Sauda :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital