Žuvies vyniotinis su omletu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Žuvies vyniotinis su omletu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg jūros lydekų
200 g svogūnų
100 g bandelės arba pyrago
50 g pieno
50 g pieno
5 kiaušinių tryniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė nuimti nuo kaulų, sumalti su piene mirkytu pyragu ir su aliejumi pakepintais svogūnais. Iš kiaušinių trynių, išplaktų su pienu ir druska, iškepti omletą. Žuvies masę pagardinti prieskoniais ir 1 cm sluoksniu iškloti ant celofano, ant viršaus dėti omletą ir suvyniojus, apsukti celofanu, surišti ir virti sultinyje, išvirtame iš žuvies kaulų ir prieskonių, maždaug 1 val. Išėmus iš sultinio, vyniotinį lengvai paslėgti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital