Žuvies vėrinukai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Žuvies vėrinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lašiša
Druska ir pipirai
Žalioji paprika
Citrina
Kepimui aliejus arba sviestas
Mediniai iešmeliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą išdarinėjame, išimame kaulus ir supjaustome vienodo dydžio kubeliais (maždaug 3x3 cm). Pabarstome prieskoniais ir išspaudžiame citrinos sultis. Papriką nuplauname ir išimame sėklas. Supjaustome panašaus dydžio gabaliukais kaip ir lašišą. Medinius iešmelius pamirkome vandenyje ir veriame ant jų lašišą, tada papriką, vėl lašišą ir papriką. Suveriame maždaug po 5 gabaliukus lašišos. Vėrinukus su nedaug aliejaus arba sviesto kepame ant silpnos ugnies keptuvėje, pavartant iš visų pusių. Patiekiame su biriais ryžiais ir mangų padažu. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital