Žuvies troškinys

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Žuvies troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žuvies filė (bet kokios)
500 g brokolių
200 g grybų
1 vidutinis svogūnas
100 g grietinės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
1 sauja krapų, svogūnų laiškų (pasirinktinai)
Prieskonių pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokolius sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirti 5 minutes. Sultinį nupilti į indelį, jo dar reikės.
Žuvies filė supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Svogūną sukapoti ir pakepinti alyvuogių aliejuje. Grybus taip pat galima pakepinti, bet nebūtina.
Brokolius, žuvies gabaliukus, grybus ir pakepintą svogūną sudėti į puodą ar gilią keptuvę. Viską atsargiai išmaišyti su prieskoniais, žalumynais ir citrinos sultimis.
Sultinį išmaišyti su grietine ir supilti į keptuvę. Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies bent 10 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital