Žuvies tako su plėšyta lašiša

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žuvies tako su plėšyta lašiša
Autorius apie receptą: Ieškote kažko ypatingai skanaus, ką būtų galima lengvai ir greitai paruošti? Tuomet turėtumėte gaminti plėšytą lašišą ir patiekti su traškiais kukurūzų Ieškote kažko ypatingai skanaus, ką būtų galima lengvai ir greitai paruošti? Tuomet turėtumėte gaminti plėšytą lašišą ir patiekti su traškiais kukurūzų traškučiais, ananasų salsa, šviežiomis žaliosiomis citrinomis ir kalendromis. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų lašišos filė (su oda)
230 gramų salsa padažo (naudojome "Santa Maria")
185 gramai kukurūzinių traškučių nachos (naudojome "Santa Maria")
28 gramai fajita prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 pundelis kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagardinkite lašišą prieskonių mišiniu.
2.
Suvyniokite lašišą į aliuminio foliją. Padėkite folijos paketą ant grotelių arba kepkite orkaitėje 120–150 °C temperatūroje. Žuvis iškepa, kai vidinė temperatūra pasiekia 68–71 °C.
3.
Išimkite žuvį ir susmulkinkite šakute.
4.
Apibarstykite supjaustytomis šviežiomis kalendromis.
5.
Patiekite lašišą su kukurūzų traškučiais, salsa ir žaliosiomis citrinomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital