Žuvies pyragėliai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Žuvies pyragėliai
Žuvies pyragėliai
Žuvies pyragėliai
Žuvies pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g maltos lašišos;
450 g maltos menkės arba lydekos;
2 šaukštai krakmolo;
2 kiaušiniai;
žuvies prieskonių;
200 g šaldytų maltų špinatų;
0,5 svogūno;
1 maža morka;
7 šaukštai džiūvėsėlių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šį receptuką radau kitam tinklalapyje, bet kadangi išbandžiau pati ir namiškiams patiko, tad siūlau ir jums išmėginti. Maltą lašišą kiek galima nuspausti, kad kuo mažiau šlapia būtų. Įmušti kiaušinį, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiuvėsėlių. Džiuvėsėlių kiekis priklauso nuo masės šlapumo. Ji neturi būti kieta, bet ir neskysta. Panašiai kaip kotletukams. Šią gerai išminkytą masę dedame į kepimo indą, kuris išklotas kepimo popieriumi. Ruošiame kitą masę: maltą menkę taip pat gerai nusunkiame, dedame kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiuvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją dedame ant lašišos masės ir gerai suplojame. Kepame 30 minučių 160 0C orkaitėje. Iškepus ir atvėsinus, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2011-07-17 20:20
Šis patiekalas priskirtinas vegetariškiems? Žuvis irgi mėsa, mielieji :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital