Žuvies pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žuvies pyragas
Žuvies pyragas
Žuvies pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui:
500 gramų lašišos (smulkiai supjaustytos)
1 stiklinė grietinėlės
1 stiklinė kokosų pieno
1 vienetas svogūnų (smulkiai supjaustyto)
0.5 vieneto poro (perpjauto išilgai per pusę ir supjaustyto griežinėliais)
3 šaukštai kario pastos
3 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštelis rudojo cukraus
2 skiltelės česnako (smulkiai sukapoto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė grietinėlės (+1/4 stiklinės, jei prireiks)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepinkite svogūnus, kol jie suminkštės, tada įberkite ir kartu apkepkite česnakus, kario pastą bei porus. Įdėkite lašišą, cukrų, įpilkite žuvies padažą, grietinėlę ir kokoso pieną, viską išmaišykite ir virkite, kol užvirs.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C ir patepkite sviestu kepimo indą, aš naudojau keramikinį. Keptuvėje paruoštą įdarą dėkite į kepimo formą ir pašaukite į orkaitę.
3.
Ruošiame tešlą: dubenyje sumaišykite miltus, druską, kepimo miltelius ir pipirus. Įpilkite grietinėlę ir išmaišykite. Išimkite tešlą iš dubens ir porą minučių paminkykite. Pabarstykite kočiojimo kilimėlį miltais ir iškočiokite tešlą maždaug iki 12 mm storio. Išpjaukite su apvalia sausainių forma apskritimus.
4.
Po 10 min kepimo išimkite kepimo indą iš orkaitės ir ant viršaus tolygiai išdėliokite tešlos apskritimus. Patepkite juos grietinėle ir grąžinkite į orkaitę. Kepkite dar 20 - 25 minučių, kol tešla gražiai paruduos. Ištraukite iš orkaitės ir pateikite su gaiviomis salotomis. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital